Caitlin Moran navodi i najbolje linije - zabavu | BA.rickylefilm.com
Osobe

Caitlin Moran navodi i najbolje linije - zabavu

Caitlin Moran navodi i najbolje linije - zabavu

Zašto We Love Caitlin Moran

Ona je Twit-aholic

Caitlin je jedan od high-boginje Twitter, i uz praćenje više od 225.000, njen šale i fraza (pre svega njena upotreba fraza SCREAM! Kada uzbuđeni), su retvitovan širom svijeta. "Ja sam čitao Kako Ostavi Twitter Grace Dent, koji je izuzetno smiješno kao i sve što radim je provesti cijeli svoj put na Twitteru. Imajući knjigu to je Twitter je super jer ja zapravo mogu čitati knjigu o Twitteru, tweet o tome na Twitteru, a onda se opet vratiti biti na Twitter-u. U suštini Živim na Twitteru. "

Ona je pristupačan feministički

Sa objavljivanjem Kako biti žena, Caitlin gurnuo niz prepreka okolnih feminizam, i doveo ga na potpuno nove generacije. Njeno mišljenje ne zastrašuju one koji nisu 100% siguran o feminizmu i šta ona predstavlja - umjesto toga, oni vas dočekati. "A) da li imam vaginu? A b) želite da bude zadužen za to? Ako ste rekli 'da' na jedno i drugo, onda čestitam! Ti si feministkinja."

Njena porodica života tweetova su urnebesni

Kao majka i dvije mlade kćeri i supruga rok muzički kritičar, tu je nikada nije dosadno trenutak u domaćinstvu Moran. Često Tweets about posebno zanimljivo incidenata, kao što su: "Moj jedanaest-godišnjak je upravo proslavila Majčin dan čitajući naglas serijski broj mog laptopa #somodern #weneedtotalkaboutkevin".

Ona je sjajan, sjajan pisac

Njene kolumne su među najčitanijim u britanskoj vijesti. Njena knjiga je preko noći postao bestseler, skaliranje vrtoglave visine brojnih grafikona i osvajanja nagrade. Svaka reč prenosi toliko, a ona ima moć da nas smijati i plakati. Njen savjet za pisanje savršen kolonu? "Trebalo bi pisati, pisati, pisati svaki dan, i naučiti za uređivanje i pare ga vratiti tako da si ponosan na svaku rečenicu, a svaki od njih je ili što je koristan ili lijepa, ali nadamo se da oboje."

Ona je ne tako tajna geek

Ona gleda Doctor Who. Ona je besramno zaljubljena u Sherlock Holmes. Ona čini štreber čini duboko kul. Ona je naš krajnji Girl Geek zaljubljena.

Njena iskrenost

Uprkos rastućoj popularnosti među čitateljima, socijalne Networkers, feministkinje, TV mreže, itd - nikada nije prodao. Ona je i dalje ista Caitlin sada kao da je tada, te je svjesna činjenice. U svojoj knjizi, koja je bila brutalna iskrenost okružuje različite teme (neki tabu) je čini osvježavajuće, a njena Outlook je jedan da je prosječna žena može razumjeti i povezati.

Njen stil

Massive, backcombed i sa nekoliko peroksida Cruella De Vil-ovski pruge koja prolazi kroz to, Caitlin 's kosa je prilično kultni (volimo da mislimo da krije tajne. A možda gnijezdo ptice). Ona je također nepomirljiva o tome da ona nije u skladu sa ljepotom konvencije: ona odbija voštanih figura ili koristite lažni ten. Sve što treba je gladak od eyeliner, spritz od lak za kosu, a ona je dobro da ide.

Ona je celeb ovisnik poput nas.

Ona je prijatelj sa Lady Gaga i proveli noć clubbing s njom u Njemačkoj (što je dokaz sam po sebi da je ona je nevjerojatna - SCREAM). Ona je obukao kao Kate Middleton (iako za tu mogućnost, ali ne možemo zamisliti niko drugi to rade bolje). Svake sedmice ona piše kolumnu pokazujući uspone i padove celeb-Land. I ona je također retweet Jedward neumorno, sve nas držeći u toku sa najnovijim podvizima ludi blizanaca '(npr "O Bože RT @planetjedward: Tako je cooool danas smo u Azerbejdžanu, a mi idemo u sirotište" [sic]).

Svojim modnim Outlook.

Na odjeća: "Kada žena kaže: 'Ja nemam ništa da obučem!', Što ona stvarno znači," Ovdje nema ništa za koji sam trebao biti danas. ' " Cipele: "Ako ću spunk 500 € na par dizajnerskih cipela, to će biti par koji mogu: a) ples Bad Romance u i b) će mi omogućiti da bježi od ubica, treba jedan iznenada odluči da krene u potragu. To je minimum tražim od mojih obuće. Da bi mogli da plešu u njemu, a za to ne da me ubio. "

Ona je urnebesno.

Ali vi ste već znali da je od čitanja gore, zar ne?