Caitlin Moran razgovara sa Caitlyn Jenner - nagrađuje intervju iz 2018. godine | BA.rickylefilm.com
Osobe

Caitlin Moran razgovara sa Caitlyn Jenner - nagrađuje intervju iz 2018. godine

Caitlin Moran razgovara sa Caitlyn Jenner - nagrađuje intervju iz 2018. godine

Caitlin Moran govori Caitlyn Jenner: "Ona je neverovatno"

Caitlin Moran, koji je slavno je napisao knjigu Kako biti žena, uzela kući GLAMOUR nagradu sinoć i nismo mogli odoljeti tražeći od nje o transformaciji njoj prezimenjak a.

Na temu Caitlyn Jenner, rekla nam je: "Znate šta-ona već ima bolje nego ja Ona samo izgleda apsolutno neverovatno To je značajna:. Rođena sam žena i ja nisam na naslovnici Vanity Sajam tražim nevjerojatno seksi. Ona je radila, ona je stavio put predanosti i bol u nju, a ona je već izgleda bolje od bilo koje prirodne žene, tako da moć da vas, gospođo. "

Caitlin je super uzbuđen koja će biti predstavljena s njom nagradu GLAMOUR iz Game of Thrones zvijezda Maisie Williams. ? Na pitanje da li je imala djevojka zaljubljena, rekla nam je: ". Moja devojka lomiti bukvalno sam dobio nagradu od nje - Maisie Williams, obožavam više nego što sam ikada mogao početi nisam hteo da kažem na pozornici, jer je možda postavite ton prilično loše, ali ja bukvalno gledati slike njenog lica za inspiraciju. Imam Google Images cache od njih. Samo sam saznala danas da ona mi je davala moja nagrada, a ja sam vrisnula tako glasno, moj agent je i dalje djelomično gluh. "

Upoznao sam @caitlinmoran, a ona je jebeno bolestan. Pic.twitter.com/4zdzuRBTPg

- Maisie Williams (@Maisie_Williams) 2. Juni 2015

Caitlin, koji pripisuje "ogromnu količinu kafe" za ugradnju u sve njene epskom pisanje rada i njen urnebesno razmišljanja na Twitteru, a ne da nam kažete sve toliko o odlukama casting za film adaptaciju kako izgraditi devojku. Rekla nam je: "Postoji sve ugovore i agenata, a sve to razne stvari, ali dovoljno je reći, osoba koja je, mislim da će to biti, ja sam izuzetno uzbuđen."

Dokazivanje ona djevojka krajnji stranke - koji borave u GLAMOUR nagrada do samog kraja - Caitlin je rekla da je plan da udari dancefloor: "O Bože da sam savitljiva, ne mogu bukvalno da moje plijen dodiruju pod I!. Ne mogu ga vratiti se ponovo, ali ne mogu ga staviti tamo. "

Glamour Awards: The Round-Up