Caitlyn Jenner automobila u Malibu - šta se dogodilo u nesreći? | BA.rickylefilm.com
Osobe

Caitlyn Jenner automobila u Malibu - šta se dogodilo u nesreći?

Caitlyn Jenner automobila u Malibu - šta se dogodilo u nesreći?

Je Caitlyn Jenner očišćeno za ubistvo iz nehata?

To je tvrdi TMZ da Caitlyn Jenner je oslobođen kolni optužbi ubistvo, nakon februarskog fatalne saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo vozač.

Izvor iz LA županije DA kancelarija je rekao da zvaničnici razmatranja slučaja utvrdili Jenner ponašanje bio nemaran, ali ne i kriminalac.

Navodno izvori kažu LA šerifa okruga odjela, koji je istraživao slučaj, kao i, također došao do istog zaključka.

Ali reality TV zvijezda i dalje može suočiti krivičnu prijavu ako Jackie Langley, slučaj DA, odluči da ignoriše zaključke iz navedenih institucija i ići naprijed sa tužilaštvom. TMZ je izvor tvrdi da je to malo verovatno da se desi.

IZVOR: TMZ

21. Augusta 2015. Godine, napisali smo.

Caitlyn Jenner mogao biti optužen za ubistvo, nakon automobilske nesreće u kojoj je poginuo jedan, a ranjeno sedam.

Incident se dogodio u februaru ove godine, prije nego što joj promene pola, kada Jenner zaglavila Lexus sedan koji se srušio u Toyota Prius koja je usporila ili zaustavila na autoputu. Lexus zauzvrat udario u suprotnu traku i sudario se sa crnim Hummer, ubivši Lexus vozač Kim Howe.

Los Angeles County glasnogovornica šerifa odjela Nikol Nishida rekao je u četvrtak da je pronađena istražiteljima da Jenner vozi bio "opasan za uslovima na putu". Istražitelji planiraju da preporuči tužiocima na kolni zadužen ubistvo protiv Jenner preko sudara.

Ako bude proglašen krivim, Jenner će se suočiti do jedne godine zatvora. Slučaj će biti predstavljen na konačnu reviziju naredne sedmice.

IZVOR: GUARDIAN

9. Februara 2015. Godine, napisali smo:

Bruce Jenner je govorio po prvi put od kada je uključen u fatalne saobraćajnoj nesreći, koja je jedna osoba poginula.

Realnost zvijezda su izjavili:

"Moje iskrene i najdublje saučešće izlaze na one porodice i volio, i svima onima koji su bili uključeni i ranjeno u ovom strašna nesreća."

"To je poražavajući tragedija i ne mogu se pretvarati da zamisli šta ova porodica prolazi kroz u ovom trenutku. Ja molim za njih. Ja ću i dalje surađivati ​​na svaki mogući način."

Olimpijskog navodno udario u Lexus, koji je udario u Toyotu Prius. Vozač Lexus je navodno ubijen. Policija je saopštila da nije bilo nikakvog znaka da je paparazzi odigrao ulogu u nesreći i Bruce je shvatio da je prošlo test trezvenosti.

LA Times javlja da policija planiraju da pogledaju zapise mobilni telefon od svih onih koji su uključeni da vidim da li texting imao ikakvu ulogu u tragediji.

IZVOR: Huffington Post

7. Februara 2015. Godine, napisali smo:

Keeping Up With The Kardashians zvijezda Bruce Jenner je bio uključen u fatalne saobraćajnoj nesreći u Malibuu, prema izvještajima.

Nesreće je došlo na oko 12:12, i Matthew Dunn Policijske uprave Los Angeles je rekao: ". Bio je jedan smrtni slučaj" i da je sudar je trenutno pod istragom.

U izvještajima se navodi Bruce Jenner je vozio jedan od vozila uključena, ali ne i je teško povrijeđen.

Izvora za provedbu zakona, rekao je TMZ je bilo tri vozila koji su uključeni u nesreće. Oni su bili obaviješteni da je osam ljudi je povrijeđeno u sudaru, i rekao jedna osoba umrla. Identitet preminulog još nije objavljen.

Veruje Bruce Jenner je neoštećen u nesreći.

IZVOR: TMZ