Cardi B brani karijeru i trudnoću | BA.rickylefilm.com
Osobe

Cardi B brani karijeru i trudnoću

Cardi B brani karijeru i trudnoću

Cardi B uzvraća na ljude koji kažu da će dolazak bebe uništiti njenu karijeru

Dragi, ona može i jedno i drugo.

Uključite radio upravo sada, a velike su šanse da ćete čuti Cardi B pjesmu. Reper Bronx-rođen je svuda upravo sada: na top listama, Instagram, Saturday Night Live, čak i The Tonight Show. (Ona je ko-domaćin ponedjeljak navečer je show s Jimmy Fallon i bio je savršenstvo, očigledno.)

Njen debi album, narušavanja privatnosti, koji je objavljen 6. Aprila je zlato u samo jednom danu - što joj je prvi ženski izvođač u povijesti koji je ikada postigao taj feat. Ona je također udario Coachella fazi i na 15 April i 22. Aprila i planira turneju solo u sedmice nakon. Ako to nije dovoljno, ona se otvara za Bruno Mars ove jeseni u nekoliko stanica na turneji. Da kaže da je "ubija to" je rečeno.

Ali ne svi puštajući Cardi B uživa u uspjeh. Ubrzo nakon što je reper potvrdio je SNL da je ona trudna, ljudi su počeli da govore da je ovo greška za njenu karijeru - kao da žene ne mogu imati uspješnu profesionalnu život i budu majke. Evo samo nekoliko primjera korisnika društvenih medija kritiziraju Cardi B:

Cardi B glupi zašto bi ti zatrudnjeti iz kategorije vaše karijere 😑🤦🏽♂️.

- TheGod✈️ (@_D_Mason) April 8, 2018

Nepopularno mišljenje; Mislim da CARDI b nije mogao odabranih gori trenutak da zatrudni 🤰. Ovo je pravi početak karijere i ja jednostavno ne mislim da će se izbori, a imaju dijete. 🤷🏼♀️

- teshia 💧 (@teshiafxcking) April 10, 2018

Cardi b gettin trudna na vrhuncu karijere nije dobro za nju jena jena ti je to u nisu trudne ono što imaju u postignuto 🤷♀️🤷♀️

- Misericordia (@ itohan94) April 8, 2018

Cardi B stvarno trudna sam razočaran 😢 to je karijera samoubistvo

- JAS👸🏻💅🏽🦄✨ (@IamPrettyJas) April 8, 2018

Cardi B se ne uzima svoje riječi srce, ipak. Ona je ove nedelje zaustavljen Hot 97 je Ebro u jutro i ponovio ono što već znamo: Ona je savršeno sposoban kao mama i vladajućih rap top listama.

Odgovor na to pitanje, naravno, "ništa". Ali Cardi B ima nešto da kaže svima koji i dalje želi da bude negativno mišljenje o trudnoći: "Ja sam 25 godina, i I'mma kažu da to u većini ponizni način: Ja sam milioner sam uspostavljena.. Industrija nikada nije obećao, ali znam da ako se pravo novac potez, ja ću uvijek imati novca. "
Prokletstvo ravno. Pogledajte Cardi B reći sve ovo za sebe u videu ispod. Početi oko ocjena 27-ak minuta.

I kad smo već kod njega, pogledajte fenomenalne performanse Cardi B SNL od ovog vikenda, gdje je prvi put otkrila trudnoću. Ona je jasno razmišlja o sve svoje kovanice na kraju, kada je pozdravio publiku.