Catherine Tate i Jason Orange rastavljeni? | BA.rickylefilm.com
Osobe

Catherine Tate i Jason Orange rastavljeni?

Catherine Tate i Jason Orange rastavljeni?

Catherine Tate i Jason Orange Splitu?

Komičarka Catherine Tate i Take That pjevač Jason Orange navodno su se rastali nakon vrtlog romanse. Prema izvještajima, dva su se vratili da budemo samo prijatelji nakon odnos postao napet, nakon njihovoj romansi u oktobru se javno prošle godine. Pukotine počele da se pojavljuju nakon 41-godišnji Take That zvijezda je rečeno da je viđen u Novu godinu na detoksikaciju odmor u Tajlandu, dok je funnywoman ostao u Britaniji. Izvor je rekao: "Jason je vrlo privatna osoba, a nakon što je izašao da se on i Catherine su sve bliže zajedno se to utjecati na njihov odnos Bilo je veliki pritisak na njih i to je uzrokovalo da oni idu svojim putem za malo. Ali su i dalje vrlo dobri prijatelji. " News of romansu prvi provalio u oktobru kada je navijač objavio fotografiju, u kojoj Tate i Orange se vidi sjedio na klupi zajedno u pozadini.

Iako ove dvije nikada nisu potvrdili svoju vezu, oni su mislili da je otišao na broj datuma prije nego prošle biće viđen u kupovinu zajedno u Londonu u novembru 2011. Godine par se sastao prvi put kada su učestvovali u Comic Relief šou u mart 2011. Godine Tate je preuzeo ulogu Jason Orange za dobrotvorne svrhe Fake to skica, gdje je rečeno da par udario ga. Međutim, to nije mislio da su dva pogodila se odnos sve dok nisu bili ujedinjeni da podrže zajednički prijatelj David Walliams za svoj maraton 140 kilometara plivanja down Thames u septembru 2011. Godine.

30 RAZLOGA ZAŠTO VOLIMO GARY BARLOW

CELEBRITY Love Calculator

IZVOR: Daily Mail

Dana 19. Oktobra 2011. Godine, napisali smo. Oni mogu biti jedan od najneobičnijim parova u novijoj povijesti estradi, ali izvještaji ukazuju da je Jason Orange i Catherine Tate su u vezi.

The Take That zvijezde i komičarka su očigledno uživaju tajna romansa iza zatvorenih vrata u proteklih nekoliko mjeseci.

Njih dvojica su se upoznali po prvi put kada su učestvovali u Comic Relief skicu u martu. Catherine, 43, preuzeo ulogu Jason, 41, za dobrotvorne svrhe Fake To skica u emisiji, i brzo zagrejan da joj muza.

Od udara se prijateljstvo, par se priča da su na koncu datuma nedavno, uključujući i preko noći putovanje u Stratford-upon-Avon zajedno, jedan izvještaj navodi.

Izvor je rekao novinarima: "Oni su pokušavali držati stvari u tajnosti, ali je izgledao jako volio i sretni zajedno.

"To je vrlo vjerojatno uparivanje ali oni su stvarno pogodio ga. Oni su na brojnim datuma u pozorište i bioskop.

"Oni zaista uživaju u međusobnom društvu. Catherine zaslužuje neko lijepo i ona je pala na noge sa Jasonom.

"Ali oni imaju oboje bili očajni da zadrže romantiku tajnu."

30 RAZLOGA ZAŠTO VOLIMO GARY BARLOW

CELEBRITY Love Calculator

IZVOR: Daily Mail

30 razloga zašto smo Love Gary Barlow