Celovita izjava Ryan Reynolda u vezi s smrtnim događanjem Deadpool 2 | BA.rickylefilm.com
Osobe

Celovita izjava Ryan Reynolda u vezi s smrtnim događanjem Deadpool 2

Celovita izjava Ryan Reynolda u vezi s smrtnim događanjem Deadpool 2

Ryan Reynolds je objavio potresne izjave nakon Deadpool 2 štos žena umre

"Mi slomljenog srca, šokirani i devastirana"

Ryan Reynolds je objavio izjavu povodom tragične smrti stuntwomen radi na Deadpool 2.

Četvrtak "SJ" Harris umro dok obavljaju motocikl štos u ponedjeljak. Bila je poznata kao "prvi licencirani African American žene u povijesti SAD-a da aktivno natječu u sankcionisan moto road utrka događaja.", A bio je zagovornik za žene boja u industriji.

Reynolds objavljeno sljedeću izjavu na Instagram: "Danas smo je tragično izgubio član naše posade dok je snimao Deadpool. Mi smo slomljenog srca, šokiran i devastiran... Ali prepoznajem ništa ne može doći blizu tuge i neobjašnjivo bol njene porodice i najmilijih moraju osjećati u ovom trenutku. Moje srce sipa do njih - uz svaku osobu je dotakla u ovom svijetu ".

Svjedok Deadpool 2 crash: motocikl pokupio brzina, propustio pješake https://t.co/W237VlDggr pic.twitter.com/cyDhCZSmvP

- The Star Vancouver (@starvancouver) 14. Avgust 2017

Režiser filma, David Leitch također objavio izjavu LJUDI. "Duboko sam ožalošćen gubitak jednog od naših štos izvođača danas", rekao je on. "Nema riječi mogu izraziti kako sam i ostatak Deadpool 2 posade misle o ovoj tragediji. Naše misli su sa svojom porodicom, prijateljima i voli one u ovom teškom trenutku. "

Očevici na sceni, rekao je Harris "ide punim gasom", i ukazao da je izgledalo kao da je "propustio dva pješaka" tokom nije štos.

Ambulanta je napustio skup Deadpool 2 sa oštećenim Stunt osoba. Svjetla i sirene nisu bili kao što je povučen. @CTVVancouver pic.twitter.com/iMheLitA7q

- Ben Miljure (@CTVNewsBen) 14. Avgust 2017

Navodno Harris je izgubio kontrolu nad biciklom tokom kaskader, skočio je pločnik i udario kroz prozor ploča stakla u toranj. Ona je navodno tretira ambulantno osoblje, ali policija je rekla da je umrla na licu mesta. To vjerujem da ona nije nosio kacigu zbog prirode ona je predstavljajući ne koristi jedan.

Naša saučešće izaći svojoj porodici i prijateljima.