Charli XCX na Hey Its OK Podcast | BA.rickylefilm.com
Osobe

Charli XCX na Hey Its OK Podcast

Charli XCX na Hey Its OK Podcast

Charli XCX otkriva njen krajnji zaljubljena osoba (i to nije ono što biste i očekivali)

Stvarno je bio zauzet razmišljanja 'bout dječaka.

Pop senzacija Charli XCX pridružio GLAMOUR urednik-u-glavni Jo Elvin i urednik Lucy Jones za ove sedmice Hej redu podcast gdje je priznao da je prilično neočekivano zaljubljena osoba.

Govoreći o ideji iza nje najnoviji hit singl, Boys, Brit pjevač / tekstopisac otkrila svoje meke spot za 66-godišnji američki glumac, Bill Murray.

Slušajte u potpunosti podcast ispod:

"Pjesma je u osnovi o tome hrpe dječaka pale - razmišljam o momcima, sanjao o momcima, bez obzira", rekla je ona. "Ja uvijek razmišljam o Bill Murray. Upravo sam uvek iskreno ga zamišljao. On je duhovit.

"Mislim da je Lost In Translation je njegov broj jedan film, ali kad je u Space Jam, a on nosi kišobran šešir, to je prilično sladak", nastavila je.

Da. Definitivno nije ono što smo očekivali ni ali čudno, dobili smo ga. Nekako.

Pa zašto ga nije tražio da bude među zvezde glumce slave muškarcima u svom spotu za Boys?

"Čuo sam da nema menadžera ili mobilni telefon", rekla je ona. "Ne znam da li je to samo glasine. [Međutim] trebalo je da ga je udario gore."

25-godišnja zvijezda tada je objasnio da nije bilo lako dobiti sve one A-liste dječaka da glumi u svom prvom samostalno režirao video: ". Ja stvarno morao prevariti za ovu Neki od [momaka] znao sam jako dobro i samo sam pogodio sve dok nisu bili kao 'ok Charli, mi ćemo učiniti. " Neki su bili poput 'Da, učinimo to i onda sam zapravo morao da se pridruže bilo neprijatno osoba zabavljanje aplikaciju pogoditi neke druge ljude. "

Dok nije otkrila ime aplikaciju, ona kaže da je to počinje sa 'R' i svi možemo ga pogoditi iz toga, zar ne? #RAYA

"Ja ga je koristio za posao, obećavam", rekla je ona. "To je bio hladan proces dobiti svi zajedno. Ja sam brainstorming scene sa svakom od momaka i bilo je zabavno."

Charli su razgovarali io tome da li je to bilo u redu da priznam kada si sretan, svoje stavove o pije i zašto je guglovao važna pitanja nikada nije dobra ideja.