Cheryl Cole X Factor USA debitovao kritičare Nicole Scherzinger - vesti o poznatim ličnostima | BA.rickylefilm.com
Osobe

Cheryl Cole X Factor USA debitovao kritičare Nicole Scherzinger - vesti o poznatim ličnostima

Cheryl Cole X Factor USA debitovao kritičare Nicole Scherzinger - vesti o poznatim ličnostima

Cheryl Cole US X Factor debi hvaljen od strane kritičara

Cheryl Cole 's kratkotrajan nastup na The X Factor SAD je dobila izuzetno pozitivne reakcije kritičara kao emisiji na TV po prvi put ove sedmice.

Bivši sudija Velike Britanije, koji je senzacionalno otkaz Zamijenio ga je Nicole Scherzinger nakon snimao prvi audicije show u LA, prikazan je u prvom satu od premijera takmičenja.

Ona je pohvalila prvi takmičar, 13-godišnji Rachel Crow, rekavši: "Imali ste me prije nego što čak i pjevali, a onda kad si pjevala, ja sam bio kao, 'O moj Bože, mi smo našli malo star!"

Cole je također impresioniran sa 42-godišnja samohrana majka Stacy Francis. "Bio sam potpuno i krajnje oduševljena sa svaku riječ ti pjevali, i sam mogao osjetiti cijelu sobu bio spreman da pobedi. I samo dobio. Ti si neverovatno", izlila je ona.

Međutim, Girls Aloud zvijezda pokazala svoje brzopleta stranu previše, drži se za auditionee Miranda Singleton - koji su željeli da bude "u narednih Madonna" - nakon što je patila oštrih kritika od Simon Cowell.

"Imate jako loš stav", rekla mu je.

I to je bilo trenutaka poput onih koji su doveli kritičare da pjeva joj pohvale i preispituje otkaz.

Pregled u The New York Times piše: "U premijerno [Cole] nekako nestaje sredinom emisije, bez puno objašnjenja, i odjednom Nicole Scherzinger od Pussycat Dolls je u svojoj stolici." To je downgrade. Ms Cole pokazala svetlucanje da bude zanimljiv; u dvije sezone kao sudija na Sing-Off na NBC, gđa Scherzinger je lijepo lice, ali, pravno gledano, ne mnogo više od sjedišta toplije. "

U međuvremenu, Chicago Tribune je rekao da Scherzinger nije "očigledan napredak" za sudije, dok je Los Angeles Times je odao priznanje "Fabulous Geordie naglasak" Cole.

Međutim, nisu svi računi Cole debi bili toliko sjajnih. The Sun US urednik Pete Samson je napisao: "Cheryl pojavljuje u većini prva emisija i drži svoje - ali teško je poreći njena zamena, Pussycat Doll Nicole Scherzinger, odmah izgleda udobnije u američkoj sceni."

U međuvremenu, X Factor SAD insajder navodno rekao Ogledalo ". Pokušali su da Cheryl naići kao nasmijan lutku, ali je obilo o glavu i ljudi je volim" Simon neće biti zadovoljni sa početnim mišljenja jer Nicole se pokucao i Cheryl ima samo pohvale. Možda je napravio loš potez koji bi mogao utjecati na uspjeh emisije dugoročnih. "

The X Factor SAD će imati premijeru u Velikoj Britaniji večeras u 20:00 na ITV2.

SEE Cheryl PRVI X Factor SAD AUDICIJA OVDJE

The X Factor - SVE The Gossip, SLIKE & Style iz emisije

KELLY V Tulisa - Tko će pobijediti u STYLE rat?

IZVOR: DIGITAL SPY

Stil Wars: Tulisa V Kelly