Chris Hemsworth i Elsa Pataky vezani za vijesti i ažuriranja | BA.rickylefilm.com
Osobe

Chris Hemsworth i Elsa Pataky vezani za vijesti i ažuriranja

Chris Hemsworth i Elsa Pataky vezani za vijesti i ažuriranja

Elsa Pataky otkriva da je dobila Thor tetovaža na 15-godišnjak - onda se udala Chris Hemsworth

Neke stvari se jednostavno suđeno.

Jeste li ikada upoznali nekoga, zaljubio, a onda otkrio da si na istom noćnom klubu, četiri godine ranije i jednostavno nisam upoznao? Pa, priča Chris Hemsworth i Elsa Pataky 's veza ima još čudnije obrt, koji Elsa je nedavno otkrila u intervjuu.

Par se upoznao početkom 2010. Godine preko zajedničkih prijatelja i prilično pogodio ga odmah. Nakon udaje u istoj godini, oni su pozdravili kćeri godinu dana kasnije, Indija, sada pet, i sinove blizance, Saša i Tristan, ne previše dugo nakon. Ali, da li su oni predodređeni da budemo zajedno sve zajedno?

Španska glumica Elsa razgovarao sa Vogue Australija i otkrila da su ona i Chris su zapravo povezani dugo prije nego što su ikad upoznao. Ona ima simbol Thor joj biceps, koji je ona potpisala kada je imala 15-godišnjak - godina prije nego što su ona i Chris su bili ni svjesni postojanja jedni drugih.

"Da, to je oko Thor i završio sam se udala koji igra Thor! Šokantno je kako se stvari u životu [ispadnu]. Samo sam se dopalo [simbol] i legenda je imao je tako lijepa i želim da ostane. "

To nije ona samo tetovaža, iako - ona je nekoliko razbacanih po celom telu. Tu je "C" na svojoj svadbi prst, inicijali svakog člana porodice na nadlaktici, a tri tačke na prstu za nju najbolji prijatelji.

Ona je također otkrio neke predivna detalji o početku njihove veze:

"U početku mi je bilo predivno - kad sam ga upoznala da nije bila poznata u sve i ja smo odrasli s njim i iskusni sve svoje uspjehe i promjene, a zatim je postao tako ogroman i sam dijeljenje i to", rekla kaže. "Prolazak kroz svaki trenutak i biti tamo s njim sa svakim uspjeh je zapravo dobra stvar - smo odrasli zajedno. Teško je kad odete od toga da je nepoznata osoba na vrlo poznata lica i sve promjene koje dolaze s tim. "

"Vrlo brzo Učinili smo sve - ja ne znam kako smo preživjeli kao par. Godinu dana smo bili u braku, a onda nakon što smo imali djecu. To je veliki pritisak stavlja na brak, ali smo izašli dobro, jer postoji mnogo ljubavi između nas i mi smo veoma jake ličnosti, ali se vole toliko. Mi uspeti. "

"Svaki brak ima uspone i padove - to je konstantan rad biti u uspješan brak i ostanu zajedno zauvijek. Chris roditelji su bili zajedno sve svoje živote, a da je tako divna stvar, i njihove porodice su tako blizu. "

Apsolutni nekoliko ciljeva.

Nakon pauzu od reflektora da podignu troje djece, Elsa priprema da se udubi nazad u postupajući sa prvim Netflix serije koji će se proizvoditi u Australiji - Tidelandov. Ne možemo čekati da vidimo šta ona ustaje u!

70+ slatka tetovaža ideje inspirirati svoj sljedeći tinte