Coco Rocha baby Naziv: Pozdravlja prvo dijete s mužem | BA.rickylefilm.com
Osobe

Coco Rocha baby Naziv: Pozdravlja prvo dijete s mužem

Coco Rocha baby Naziv: Pozdravlja prvo dijete s mužem

Coco Rocha i njen suprug dočekati svoje prvo dijete

Čestitamo model Coco Rocha i njen suprug James Conran, par su pozdravili svoje prvo dijete na svijet - devojčicu Ioni James.

26-godišnji supermodel i njen suprug od četiri godine objavio je vijest u subotu, 28. Marta 2015. Godine.

Coco na tviteru: "James i ja smo tako ponosni na dobrodošlicu u svijetu naš zdrav i lijep devojčicu, Ioni James Conran!"

James & I ponosni na dobrodošlicu u svijetu naš zdrav i lijep devojčicu, Ioni James Conran! #ioniconran pic.twitter.com/or6c56IiVn

- Coco Rocha (@cocorocha) 28 Mart 2015

Ponosni novi otac je stalo da pokažu svoje malo jedan na Twitteru. "A onda 2 glasio 3! Coco i ja smo tako uzbuđeni da se pridružiti našem slatka djevojčica," on s titlovima fotografije iz Rocha bolničkom krevetu. "#BabyConran je prešao dug put, ali njen najveći putovanje počinje."

I onda 2 glasio 3! Coco i ja smo tako uzbuđeni da se pridružiti našem slatka djevojčica, Ioni James Conran. #IoniConran pic.twitter.com/bbPpBkWtfO

- James Conran (@jamesconran) 28 Mar 2015

Bračni par su još u strahopoštovanje - i sigurno možemo vidjeti zašto, what a cutie!

Beba #ioniconran nije bio jedini koji je probudio danas nasmijan. Srećan, srećan i potpuno sadržaj! 👶👌❤️ pic.twitter.com/43vs3ehdza

- Coco Rocha (@cocorocha) 29. Mart 2015

Čestitam na prekrasnom vijesti.

8. Oktobra 2014. Godine, napisali smo.

Coco Rocha je razuman model društvenih medija (ona live-tweetovao nju šišanje, na kraju krajeva). Tako da je očigledno da ću objaviti da ona očekuje na neočekivan, Instagrammable način.

Model, koji se oženio umjetnik muž James Conran u 2010. Godini, objavljeno je video na Instagram objaviti njen sretna vijest. Ali, umjesto da to rade kao i drugi modeli, (slatka Bump šut, ili punđu zaglavio u pećnici), ona navuče bleda odijelo, stajao kao kip, a zatim se kamera okrenula oko nje, dok je nekako čudno Music Box glazba igrao. Kamera na kraju fokusirana na stomak, gdje je najava pojavila preko njenog stomaka.

Coco, u slučaju da se pitate, očekuje bebu u proljeće 2015. Godine, a ona je pisao zajedno sa video: "@JamesEdwardConran i ja smo oduševljeni objaviti da je nakon 4 godine braka širimo naše porodice i očekuju našu prvu dijete proljeće 2015. - James & Coco ".

Neobična imena beba: Imena klinci osoba 'nikada nećete zaboraviti