Conor Maynard Contrast Little Mix Čista ljubav - muzičke vesti i recenzije | BA.rickylefilm.com
Osobe

Conor Maynard Contrast Little Mix Čista ljubav - muzičke vesti i recenzije

Conor Maynard Contrast Little Mix Čista ljubav - muzičke vesti i recenzije

MUSIC: Ove sedmice smo Loving...

Imaš pogrešan Justin! Zašto Conor Maynard je super novi album, kontrast, zvuči ništa kao Bieber. Plus, Little Mix 's Destiny Child inspirisan jednom, Pure Love najnoviji folk punk ponudom, Lawson je Slammin' vruća novi video i uvođenje vrlo strašan Dark Horses.

Conor Maynard

Track: Various

Od: kontrast, EMI, od 30 Jul 2012

"Ja sam 19-godišnji dječak," rekao nam je Conor otvoreno kad smo ga sreli ranije ove sedmice. "Jedina stvar, osim djevojke i tulumarenje Moram razmišljati o jede. I ja stvarno ne mogu pisati album o hrani." Veran svojoj riječi, Kontrast nije album o hrani, ali umjesto toga, što je rekord od zida do zida, Toosh-trese pop, glatkije nego ti R'n'B i stonking hip hop kuke, ko-je napisao što su Pharrell Williams, Stargate, Ne-Yo i Frank Ocean, i gostovanjem Rita Ora. Mogao bi se reklamira kao odgovor Brighton na Bieber, ali mislimo da imamo pogrešnu Justin. Ako vam se sviđa Timberlake, vi ćete voljeti mladi Maynard. A vi ćete voljeti svoj najnoviji singl, Vegas Girl, previše. Pogledajte video za to ispod:

Little Mix

Track: Wings

Od: TBC, Syco, Winter 2012

Izazivamo vas da ne bude malo zaljubljen u Little Mix originalni pjesmu debi, Wings. Ti visoki krovom hotties 1D-udvaranja slavu su kanalisanje Survivor doba Destiny Child sa ovom sassy, ​​djevojka-power-prožet sukob Motown i kultni RnB. A ako je to bilo naznaka onoga što možemo očekivati ​​od svojih albuma, zbog kasnije ove godine, onda to izgleda kao da bi mogao biti razbijanje tog strašnog X Factor pobjednika kletvu na kraju krajeva.

Dark Horses

Track: Radio (Out Now)

Od: TBC Last Gang Entertainment, jesen 2012

Svaki sada i onda smo naletim na novi akt koji nas zaista uzbuđuje, i Dark Horses definitivno spada u tu kategoriju. Ona može imati malo problema sa starim eyeliner aplikaciju, ali švedski frontwoman Lisa Elle je sila na koju treba računati, završetka ovog kožom presvučena line-up umjetničke scene punksters s njom Floating, Nico bazirani vokalne melodije za stvaranje zvuk koji je sumorna i uklonjene, ali hipnotički i san-kao što je u isto vrijeme. Njihov debi album je snimio Death In Vegas 'Richard Neustrašivi, i postavljen je za jesen oslobađanje. Mi ćemo biti prvi u redu kada se to udara u police. I predlažemo da pokušate i tukli ga.

Čista ljubav

Track: Zgodan Devil klub (od 22 jula 2012. Godine)

Od: himne, Mercury Records, 1. Oktobar 2012. Godine

Bit uzalud? Moguće je. Ali ovim putem bivši frontmen Gallows Frank Carter i njegov Lank kose pal Jim Carroll, nismo sramota da kažem, bio je u non-stop 'replay' pokreta jer je pala u našoj poštanske sandučiće. To je samo pitanje vremena kada će ova istetovirana uplatnice ljudi donose folk punk masama, previše - oni su upravo otkrili oni će baciti cijeli album, himne, na nas od 1. Oktobra 2012. Godine Nadajmo se da živi svojim prilično grandiozne naslov, onda.

Lawson

Track: Taking Over Me (5 avgust 2012)

Od: TBC, Polydor, 2012

Zaboravite pjesma, pogledajte BAND. Ako McFly i The Wanted našli u Spider-Man / The Fly-poput mutanta fuzija eksperiment, prilično smo sigurni da je rezultanta zvuk - i fizički izgled - bi bio da od Slammin 'cicama Lawson. Recept za uspjeh, ako ikad smo ugledao na jednom! A mi ćemo biti postavljanje mnogo očiju na novom video ispod, previše.

Takođe smo loving...

.da Mel C i Emma Bunton su snimljeni duet zajedno! Dvije Spice Girls su beavering dalje u studiju radi na stazi, koja će se pojaviti na Mel album, faza, koja će biti ovaj septembra. U međuvremenu, Cheryl Cole otkrila je da ona će izdati kažem-sve autobiografija smo uvijek nadam da se ne bi pisati u septembru ove godine, dok je Kanye West je podigao naše nadi da će dobiti novi album od njega do kraja godine. Mi ćemo osjećati prevarenim ako ne sadrže KimYe cameo, Kanye, nećemo da lažem.

Pogledajte naš LITTLE MIX EXCLUSIVE OVDJE

MISHA B INTERVJU

Poznati na festivalima - RIHANNA, LANA, RITA & MORE