Cory Monteith Mrtvi na 31: Njegov uzrok smrti otkriven na dokumentarnom filmu 5. kanala | BA.rickylefilm.com
Osobe

Cory Monteith Mrtvi na 31: Njegov uzrok smrti otkriven na dokumentarnom filmu 5. kanala

Cory Monteith Mrtvi na 31: Njegov uzrok smrti otkriven na dokumentarnom filmu 5. kanala

Cory Monteith uzrok smrti otkriven na kanalu 5 dokumentarac

Da li je njegova misija da se očisti njegov konačni pad?

Autopsy: The Last Sati Cory Monteith emitovan ovog vikenda na kanalu 5 i otkrio da na kraju je to bila kombinacija alkohola i heroina u njegovom sistemu koji ga je ubio te kobne noći 13. Jula 2013. Godine.

Glee zvezda bila 31 kada je pronađen mrtav u hotelu u Vancouver, Kanada, s dolazi kasnije izvještaje koji se borio s bolesti zavisnosti za većinu svog života i da je nedavno primljen na rehabilitaciju.

U emisiji Dr. Jason Payne-James je objasnio da je izvještaj konačni mrtvozornika je rekao: ". Mixed toksičnost droga, uključujući intravensku primjenu heroina u kombinaciji sa uzimanje alkohola"

Govoreći u dokumentarcu, Dr. Payne-James je rekao: "Cory je tragično ne zna da je njegov centralnog nervnog sistema je već ugrožen zbog količine alkohola koju je konzumirali tokom večeri.

"Za nekoliko sekundi nakon ubrizgavanja heroina efekti ovih dva lijeka u kombinaciji za suzbijanje njegovu sposobnost da diše. Kao njegov disanje usporava njegovo srce ima mnogo teži put pumpanje kisika oko njegove krvi.

"Na kraju krajeva to je bio alkohol i heroin u kombinaciji da su ga, a ne heroin u izolaciji ubijen."

Međutim, to je zapravo njegov napor da se otarasi svoje "unutrašnje demone" i siđite droge koji je pomogao dovesti do njegove smrti. Dr. Payne-James je objasnio da je došlo do "tragična ironija" da je rizik od predoziranja drogom dramatično povećava u prvih nekoliko mjeseci nakon napuštanja rehabilitaciju.

On je dodao: "Fresh iz njegove mjeseca na rehabilitaciji, Cory izgubio tolerancija je izgradio nakon njegove duge upotrebe Ako korisnici droga početi natrag na istoj droge na istom nivou prije nego što su počeli odvikavanje koje mogu dovesti do toksične i fatalne posljedice..

"U Cory doza je korišten za tri mjeseca ranije sada će imati mnogo veći efekat, suzbijanje njegov centralni nervni sistem koji kontroliše disanje."

Autopsy: Cory Monteith je bio tako srceparajuće gledati. Njegov ovisnost nije definisao ko je on kao osoba. Propustiti prekrasne čovjek. Pic.twitter.com/e5G4gi8ZNv

- #LOVER #Harmo (@kellieMcQuade) 13. Avgust 2017

Njegova djevojka u trenutku njegove smrti, kolege Glee zvijezda Lea Michele, konstantno držao Cory u svoje misli; da li ona postavlja fotografije na Instagram za označavanje njegova rođendana, ili dobivanje tetovaže u njegovu čast, ona neće zaboraviti čovjeka da želi provesti ostatak svog života.

U mjesecima nakon Cory smrti, Lea Michele pokriven pitanje aprila GLAMOUR, i govorila je o svom gubitku: "Na početku, to je teško jer si tako fizički i psihički šokirani i oštećen, ali nakon nekog vremena dosadi fizički osjećaj tako grozne, pa sam počeo da radim jogu, što je stvarno pomogao. Zatim postepeno svoj um sustiže tijela. Sada se osećam malo više zajedno i imam prazno platno ispred mene, a to je ono što je moj život može biti. Ima nešto tužan zbog toga, ali i nešto dobro, jer ću uzeti to prazno platno i napraviti nešto lijepo od toga.

"Ja sam tako drago da smo u novu godinu. Osećam se fizički i emocionalno vrlo jaka. Ti ne znaš koliko si jak dok ne mora biti. Izgubila sam moj deda prije par godina i uvijek smatraju da gleda preko mene. Osećam na potpuno isti način o Cory. Svaki dan kada idem radi, osjećam se kao da me gura da radi teže. "

Heartbreak Tetovaže: Kada poznate ličnosti odaju počast s tintom