Courteney Cox i David Arquette okončavaju razvod - vesti o poznatim ličnostima | BA.rickylefilm.com
Osobe

Courteney Cox i David Arquette okončavaju razvod - vesti o poznatim ličnostima

Courteney Cox i David Arquette okončavaju razvod - vesti o poznatim ličnostima

Courteney Cox i David Arquette finalizirati razvod

To je zvaničnik - Courteney Cox i David Arquette su razvedeni.

Bračni par podijeliti u 2010. Godine, ali nije podnio papire do 2012. Smatra se da je njihov razvod je finaliziran je u utorak službeno završava svoje 12-godišnje brak.

Cox i Arquette upoznao na snimanju teen horor klasik Scream 1995. Godine i udala se 1999. Imaju kćer, Coco, koji su obećali da će ostati prijatelji i zajedno raditi na podizanju.

Detalji razvoda navodno tvrde da je par dobile zajednički pravne i fizičke pritvor osam godina po želji.

IZVOR: CBS News

Dana 13. Juna 2012. Godine, napisali smo.

David Arquette je službeno podnijela zahtjev za razvod od svoje otuđene supruge Courteney Cox. Prema TMZ, glumac je naveo "nepomirljive razlike" kao uzrok split u novinama podnio u Los Angelesu ranije ove sedmice. 40-godišnji Scream glumac je rekao da se traži zajedničko starateljstvo nad sedam-godišnja kćerka para, Coco, ali se ne traži bračnog partnera ili alimentaciju. News of the razvoda dolazi nakon dva najavio da su odvajanje u oktobru 2010. Godine Arquette je od tada u romantičnoj vezi sa drugim ljudima, uključujući i Christina McLarty - iako je od potvrdio da je odnos završio u ožujku 2012. Godine Arquette nedavno proslavio Bar Mitzvah u Izraelu za predstojeće putovanje serije, Trippin '. Glumac je pisao svoje uzbuđenje u obnovi svoju vjeru u judaizmu preko Twittera, pišući: "Imao sam Bar Mitzvah danas na zid Konačno Ja sam muškarac.". IZVOR: TMZ

12. Oktobra 2010. Godine, mi wrote.Courteney Cox i David Arquette se rastali nakon 11 godina braka, to je otkriveno.

Prema posljednjim izvještajima, nekoliko su očigledno bili razdvojeni za nekoliko mjeseci, ali su nastavili održavati profesionalni odnos u očima medija.

U saopštenju koje je objavila nekoliko glasi: "Razlog za to razdvajanje je da bolje razumiju sebe i kvalitete trebamo u partneru i za naš brak Mi smo i dalje najbolji prijatelji i odgovorni roditelji našoj kćeri, a mi i dalje volimo duboko.. "Kao što smo ići iako ovaj proces smo odlučni da koriste dobrotu i razumijevanje da se kroz ovo zajedno." "mi smo ugodno s granice koje smo uspostavili jedni za druge u ovom odvajanje i nadamo se da će naši prijatelji, obitelji, navijači i mediji nas i pokazati poštovanje, dostojanstvo, razumijevanja i ljubavi u ovom trenutku kao dobro. "

Courteney i David upoznao na setu Wes Craven klasika horor film, Scream, u 1995. Oni su u braku četiri godine kasnije. Njih dvojica su trenutno reprizirati svoje uloge za četvrti film u Scream serije, koji se očekuje da će biti objavljen iduće godine.

IZVOR: DIGITAL SPY