Courteney Cox i Johnny McDaid su podelili vesti i vjenčanja | BA.rickylefilm.com
Osobe

Courteney Cox i Johnny McDaid su podelili vesti i vjenčanja

Courteney Cox i Johnny McDaid su podelili vesti i vjenčanja

Courteney Cox 'špagu od zaručnik Johnny McDaid'

Donosimo vam tužnu vijest iz preko bare da Courteney Cox i Johnny McDaid su završili svoj angažman - kaže se u izvještajima.

Bivši Prijatelji glumica, i njen Snow Patrol Beau verili u junu 2014. Godine, nakon šest mjeseci zabavljanja, ali navodno je završila njihovoj romansi uoči Dana zahvalnosti vikenda.

TMZ izvještaj koji Johnny je uzeo svoje stvari i iselio iz Courteney 's Malibu dvorac, i vratio se u Velikoj Britaniji.

Razlog za split tek treba da bude raspisan ni Courteney ili Johnny su dali izjavu.

Mi predviđaju da Courteney možda trebati prijatelj upravo sada, iako.

IZVOR: TMZ

28. Avgusta 2015. Godine, napisali smo.

Volimo zajednički napor na svadbi: djeverušama pečenje kolača, prijatelje birajući listu ili baka šivanje neke bunting, ali kada si Courteney Cox i Johnny Daid i vi zovete u korist od prijatelja, to je potpuno drugačiji utakmicu. Možete dobiti Ed Sheeran kao vaše vjenčanje pjevač!

Navodno Courteney i njen Snow Patrol zaručnika postavili pjevač (svojih službenih provodadžija) da nastupe na veliki dan. Courteney rekao The Sun: "Mi smo sigurno zahvalni Ed za nas uvođenja Ne mogu zamisliti da mu ne igra nešto na svadbi Biće muzički noć..."

Courteney je dodala da joj je 11-godišnja kćer iz prvog braka David Arquette, Coco, takođe će pevati u noći. "Ona je zapravo jako, jako talentovana. Nisam mogao tražiti nešto, ali ja zapravo ne bi imao izbora."

Dalje nema fiksni datum za veliki dan, ali je mlada-to-biti nagovijestio da će to biti prije nego kasnije. "Džoni i ja smo još uvijek u fazi planiranja, iako Coco želi da bude venčanja i preuzela! Mi smo u ne žuri, ali želimo da se negdje uskoro učiniti. Više za Coco koji ne mogu čekati da se biti djeveruša. "

Oni će morati koordinirati sa rasporedom Ed naravno, a možda i Coco-a...

Dana 18. Avgusta 2015. Godine, napisali smo.

Pa, on ga je postaviti sa suprugom-to-biti, Courteney Cox, tako da blimming dobro se nadam.

Ed Sheeran je igrao Cupid uvođenjem Courteney Cox i Johnny McDaid jedni drugima, a sada je prijavljeno da je traženo da bude poslužitelj na svoje vjenčanje - i mogao bi biti čak i jedan od najboljih ljudi, ako on igra svoje karte u pravu.

To je izvijestio da će 23-godišnji igraju važnu ulogu u Courteney Cox i Johnny McDaid venčanje, koji je rekao da se održava kasnije ove godine na Ashford Castle u Co Mayo, Irska.

Ed je blizak prijatelj sa 50-godišnja glumica i predstavila je Snow Patrol zvijezda McDaid, 38, koji je otišao na pop pitanje nakon šest mjeseci zabavljanja.

Kao što se u toku pripreme za veliki dan ga je prijavio da McDaid i Cox postavili Ed biti dio njihove svatove kao vratar.

Blizak prijatelj bivšeg Prijatelji zvijezda je rekao: '' Ne samo da je Ed veliki drugovi sa Johnny, on je blizak prijatelj Courteney je.

'' Ed je rekao da odmah kada je upitan. Johnny je drugi najbolji drug, pjevač Foy Vance je također vratar.

'' To je između njega i Ed za kuma -. Vjerojatno će ga dijeliti ''

IZVOR: MTV

Dana 2. Jula 2014. Godine, napisali smo.

Courteney Cox i Johnny McDaid zaručili su prošle nedelje - i sud radi ono što se nevjeste-to-učiniti sve novo - prikazuje off joj novi prsten na društvenim mrežama.

Glumica Cougar Town i Snow Patrol zvijezda objavljivanja Tobey Maguire supruga Jennifer Meyer, koji je dizajner nakita, stvoriti rock - i Jennifer zajedničke fotografije na Instagram.

Titlovanje joj Slika "Pretpostavljam da on voli tako je stavio Jennifer Meyer prsten na it !! Xo #Johnny #Courteney #jennifermeyer #engagementring", možete samo o razazna Dijamant u sladak ugriz Jennifer i Courteney maženje.

Johnny McDaid zaprosio na odmoru par na Turks i Caicos za nju 50. Rođendan, a po svemu sudeći izgovorio ove reči kao što je dobio dolje na jedno koleno:

"Ja ću provesti ostatak svog života s tobom da li se udati za mene ili ne, ali stvarno se nadam da reci da."

Pa, prema US Weekly, u svakom slučaju.

U petak 27. Juna 2014. Godine, napisali smo.

Čestitamo Courteney Cox i Johnny McDaid - oni se bave! Prijatelji glumica i njen Snow Patrol Beau dijelio dobre vijesti sa svojim navijačima svaki objavljivanje na Twitteru: "Ja sam verena za njega!" i "Ja se bave sa njom!" prošle noći.

Njih dvojica su zabavljali šest mjeseci, a su prvi put primećen zajedno u prosincu kada su prisustvovali Courteney Cox 's blizu pal Jennifer Aniston stranka odmor u Los Angelesu.

Pitamo se da li će Ed Sheeran biti kum? Suočimo se s tim, on je upoznati ih jedna drugoj. Ali opet on proliven o njima kreću zajedno u aprilu, pa možda i nije.

Johnny, 37, i njegov bend sarađivao sa Cougar Town zvijezda na njoj rediteljski debi, Just Before I Go, i on je otvorio o svom odnosu sa glumicom po prvi put na premijeru filma.

The Northern irski gitarista je provalila:... "Courteney je najviše potpuno uvjeren osoba koju sam ikada upoznao - u svemu Ona dobija glazbu Ona dobija umjetnost Ona dobiva način scene bude izgrađena, način na dijalog radi.

"I ona je to sve stavi zajedno u njenom umu, a zatim objašnjava da svijetu i čini filmove koji nasmijati ljude i plaču, migolji i skok, sve te stvari."

Čestitam, vas dvoje! Sad šta će Courteney Cox nositi do oltara ovaj put?

Bavi parove osoba postavljena na hoda do oltara u 2018. Godini