Da li bismo stvarno bili toliko opsednuti vojvotkinjom Kejtom? | BA.rickylefilm.com
Osobe

Da li bismo stvarno bili toliko opsednuti vojvotkinjom Kejtom?

Da li bismo stvarno bili toliko opsednuti vojvotkinjom Kejtom?

Trebamo li zaista biti tako opsjednuti Kate?

Teško možete ne uočili da je vojvotkinja od Cambridgea je na turneji Australija ove sedmice. Svuda gledate, Kate je sav ozaren od kiosk - kosa sjajna, obraze peachy i haljina dana spremna da proda za nekoliko minuta.

Ovdje nam je rečeno, je zaista moderan princeza na poslu. Samo pogledaj! Ona ima prste se na plaži: kako oslobađanje i izražajne. Slušajte! Ona teasing William o njegovom proplanku. Sve je tako čudesno naprijed i prstima-do tradicije.

Osim što nije, zar ne? To je, zapravo, više kao nešto stvorio u salu za sastanke za odnose s javnošću. 1952. Opis Njen posao je trenutno ograničena na svojoj kilaži, nasmijan mnogo, gugutave na bebe i pritiskom na meso slučajnih velikodostojnika. Kad ona izrazi mišljenje je strogo ograničen na domaće.

I to je velika sramota, jer Kate je pametna, obrazovana žena i mora postojati stvari koje bih da kažem. Ono što ona misli o šokantno niska stopa silovanja osuda u Velikoj Britaniji? Kako o našim raširene problem siromaštva djece? Šta ona misli o nigerijske učenice oteli ekstremisti koji smatraju da žene ne treba da budu obrazovani? Smrtnosti majki u zemljama u razvoju?

Globalna platforma koja Kate sada komande je bez premca, neograničen - i žalosno neiskorišteni. Što nije u potpunosti njena krivica. Palace zvaničnici, ipak jos uvek ogorceni ogromne PR greške su napravili sa Diana i Fergie, imaju Kate na izuzetno kratkoj uzici. Izvan nje vrlo pohvalno dobrotvorni rad, ona se brzo se uokvirena u savršenu palatu domaćica ulogu.

U međuvremenu, mi žene nisu baš pomažući - aplaudira joj glasno za šta? Nošenje lijepo haljine... Ponekad više od jednog događaja. Ono što bi trebalo da te tražiti da se čuje manje o poreklu gola pumpi i ugla obrva i više o tome što je ona stvarno misli. To je vrijeme za moderne, tvrdoglav princeza, što nam palate uvjerava da je, na korak do ploče i dijele neke od tih bajkovitih mišljenja.

Kraljevska porodica Foto album