Da li se Kourtney Kardashian i Scott Disick rastavljaju? | BA.rickylefilm.com
Osobe

Da li se Kourtney Kardashian i Scott Disick rastavljaju?

Da li se Kourtney Kardashian i Scott Disick rastavljaju?

Scott tvrdi da nije spavao s Kourtney "5 godina"

Imamo loše vijesti za ljubitelje Kourtney Kardashian i Scott Disick - čini se kao odnos para zaista je u nevolji.

Stvari su se glave na predstojećem epizodu Kourtney & Khloe Take Hemptons, gdje Kourtney je rekla da je potrebno malo prostora za "shvatiti sve van", ali Scott je odgovorio:? "Koliko više prostora trebate Nismo spavali zajedno u pet godina. U čemu je razlika? Iskreno, mislim. Mislim, ja te volim, da, ali ".

Hm, znam kako se prave bebe, u redu, Scott?

Scott, koji je imao tešku godinu, rekao je njegov partner: "Postalo je kao 24-satni posao da ostanu pokušavaju da se napije, i ostati pokušavaju da piju tablete i ne razmišljam o životu", on joj govori.

Ali Kourtney izgledao prilično postavljen na pauzu od odnosa. "Ne želim da se samo pasti u istu rutinu", kaže ona. "Vjeruj mi, da volim samo reći," Da, savršen, vrati se Kao da žele da naprave promjenu da bi se bolje, znaš? -. Shvatiti koga su čak "

Molim te, nemoj razbiti, Kourtney i Scott!

Gledati argument ispod:

[Html #### Id¬1avzvc]

Na ponedjeljak, 24. Novembra 2014. Godine, napisali smo.

Kourtney Kardashian objavljeno sliku na Instagram i ostavio fanove u pitanje status svoje veze sa Scottom Disick. Postavljanje slika sa natpisom: "Ako želiš da odeš, da. Ja ću vam se, iako. Sjećam se svima koji ostavlja", rekao je trudna majka dvoje djece, 35, uz naslov: slike sa slomljenog srca.

Slike, Disney je Lilo i Stitch, prikazuje dva lika gledajući tužno jedni na druge iz dva kraja od spavaće sobe.

Na spin-off serija Kourtney & Khloe Take Hemptons, Kourtney se bori u njen odnos sa ocem njene djece. Nakon Scott oba roditelja ove godine izgubio, on je dobar provod opterećenja, imao u nedavnoj epizodi, on je stomak pumpa. Ni jedan je komentarisao nikakvih problema jer Kourtney 's post. Da li mislite da Kourtney Kardashian i Scott Disick može napraviti njihov odnos rad? Tweet nas @GlamourMagUK.

Iz 2014. Godine Celebrity dijeli