David Arquette oženjen vjenčanikom Christine McLarty | BA.rickylefilm.com
Osobe

David Arquette oženjen vjenčanikom Christine McLarty

David Arquette oženjen vjenčanikom Christine McLarty

David Arquette i svoju mladu udio prvu bračnu fotografija

Prošlog vikenda David Arquette vezali čvor po drugi put. Glumac oženio svoju djevojku, zabava domaćin Christina McLarty, u LA-u u nedjelju.

Prekrasna vjenčanje fotografiju sretni par.

Prema njegovim rep, glumac je imao low-ključ afera i par rekao svoje svadbe ispred "porodice i prijatelja", kao i njihova 11-mjesečnog sina Charlie West i dva baset psi.

David Arquette kćer iz braka sa Courteney Cox, Coco, bio je i na ovom događaju. Arquette i McLarty su par dvije godine, a zaručili su prošle godine, neposredno nakon rođenja njihovog sina.

IZVOR: LJUDI

3. Jula 2014. Godine, napisali smo:

Nedelju dana nakon Courteney Cox tweetovao o njoj angažman, njen bivši suprug David Arquette se sada bavi svoju djevojku, Christina McLarty.

Rep glumca potvrdio je vijest da su dva mjeseca nakon što je dobrodošlicu svoje prvo dijete zajedno, David Arquette i Christina McLarty se sada bavi.

Čestitam!

Prema E! Inače, 42-godišnji zvijezda zaprosio svojoj 33-godišnji djevojka na Mastro Ocean Club u Malibuu - i ispred njihovog sina dva mjeseca starog sina Charlie i njegova 10-godišnja kćer Coco. Je grupa stigla na pogledom na okean restoran ubrzo nakon 06:00 i oko 45 minuta kasnije, David zamolio njegova porodica za njim van, gdje je dobio dolje na jedno koleno i zaprosio sa plavo-kamenovan prsten.

Christina je čuo pita: "Coco, jeste li znali"

Coco je odgovorio "možda", prije nego što eksplodira u kikot i vičući "angažovani!".

Izvor ljudi magazina je rekao: "On je želio da njegova porodica bude s njim kad je to uradio", dodajući da su "oni će odmor u Aspenu za slavlje."

Par su na i off datiraju još od 2011. Godine, a 28. Aprila, je rodila njihovog sina, Charlie West.

Govoreći o ponovo biti tata, rekao je David Entertainment Tonight:. "Ja sam to jednom učinio, tako da nije to strah da je prvi put roditelj ima, jer jednostavno ne znam šta da očekujem Morate imati puno vjere da ćete biti u mogućnosti da ih čuvati, a ne nered ih previše. "

Ako je ovo bila epizoda prijatelja, bilo bi potpuno bude "The One Gdje. Courteney bivši verila."

IZVORI: Entertainment Tonight, ljudi, E!

Poznata vjenčanja koji će učiniti da se osećate sve toplo 'n' fuzzy unutra