Dečaci Jennifer Aniston - Exs i odnosne slike | BA.rickylefilm.com
Osobe

Dečaci Jennifer Aniston - Exs i odnosne slike

Dečaci Jennifer Aniston - Exs i odnosne slike

Jennifer Aniston je Exes

Ona je sada bavi, ali Jen je od neke od najdivnijih ljudi svijeta

Frontmen Counting Crows Adam Durica je na sceni u ranim 90-ih godina, a nakon njihovog split 1995. Godine, on je prenio naklonost svojim prijateljima ko-zvijezda i stvarnom životu najbolji ortak Courteney Cox.

Jennifer Aniston od Tate Donovan, koji je igrao Joshua u Friends, za tri godine od 1994. Pitamo se da li je morala da izvrši Rachel bazirani navijačica rutinu da osigura svoju naklonost u stvarnom životu...

Nakon snimanja filma predmet moje osjećaje, Paul Rudd je postao predmet naklonosti Jen 's 1998. Ako se stvari loše završavale nije bilo ni traga od toga jer su ponovo radili zajedno, na setu prijatelja, kada je Rudd igrao Phoebe dečko Mike.

Jennifer Aniston se udala za ljubav svog života (ili kako smo mislili), Brad Pitt, u 2000. Godine, nakon dvije godine zabavljanja. Uprkos njihovog razvoda 2005. Godine i sve-previše-brze veze Brad sa Angelina Jolie, par je i dalje prijatelji.

Bilo je povicima "rebound" okolnih Jennifer 's romansu sa Vince Vaughn nakon što su sreli na snimanju svog filma, The Break Up. Možda je to bio znak; nakon godinu dana par je otišao svojim putem.

Jen je možda žal nakon Brada Pitta kada je ona od Paul Sculfor u 2007. Britanski model ima nagovještaj Pitt izgledaju o njemu, ali ubrzo nakon što su provalili stvari sa, Sculfor je primećen sa Cameron Diaz.

Nikada potvrdio, nikada nije demantovao, slike Jennifer Aniston Orlando Bloom poslao trač glasina mlinovi u overdrive 2007. Godine, nakon što je par "gravitira" jedni prema drugima na svadbi njihove međusobne menadžera.

Jen i Owen Wilson 's zavodljiva ponašanje na setu Marley & Me izazvala još više glasina o zvezde život ljubavi, i mogući romansa između para. On je navodno osigurao osetila ugodno na setu i oni slagali tako dobro jer je on "joj je smeh".

U februaru 2008. Godine, Jen je uparen sa njom ko-zvjezdice u Putovanje u Vankuveru, Aaron Eckhart. The Dark Knight zvijezda i Jen je navodno "nerazdvojni", kao njihovoj romansi skinuo.

Ponovo, off again... Nije bilo lako ukorak s Jennifer 's odnos sa zemlje pjevač John Mayer.

Jen je i sama vezanje Škot u obliku Gerard Butler, nakon što su se pojavili zajedno u The Bounty Hunter u 2010. Njihov govor tijela van ekrana, međutim predložio da oni nisu bili samo gluma u tim ljubavne scene.

Jennifer Aniston napokon našao mr right u obliku scenarista Justin Theroux. Nakon godinu dana zabavljanja, on je zaprosio na njegov rođendan. "Justin Theroux je imao neverovatan rođendan u petak, primanje vanrednu poklon kada je njegova djevojka, Jennifer Aniston, prihvatila njegov prijedlog braka", potvrdio je njegov rep. Par je u braku u kolovozu 2015. Godine, kada su vezali čvor pred prijateljima i obitelji na iznenađenje vjenčanje u svom domu u Bel-Air.