Devojčice Spice će se ponovo okupiti za posebnu TV i novi album | BA.rickylefilm.com
Osobe

Devojčice Spice će se ponovo okupiti za posebnu TV i novi album

Devojčice Spice će se ponovo okupiti za posebnu TV i novi album

Spice Girls su službeno ponovno ujedinjenje, a vi ćete da verujem koliko oni plaćeni

Vratili su se Spice up your life 💃

90-ih su bili jednostavniji put: gladak na tijelo glitter umjesto pedantan oblikovanje, počevši od odnosa kroz kompilacija (umjesto beskrajno označavanje vaše zaljubljen u meme), i bilo je nemoguće da se pijan tekst bivšim. Samo ne bih da se vrati?

Pa, to je neka vrsta gotovo je to moguće, kao čudo žena iza krajnji školski disko džem su se vratili. Tako je, Spice Girls zvanično su zajedno.

Scary, Sporty, Ginger, Baby i Posh Spice (tako je, Victoria Beckham je konačno potpisao previše) navodno sastali kako bi razgovarali o njihovim dugoočekivani reunion - To se zapravo događa!

Svih pet članova će biti isplaćena nevjerovatnih 10 miliona € svaki za novi poduhvat.

Grupe su navodno počinili na TV poseban u Kini i cijeli novi album. Ali VB navijači ne dobijete previše uzbuđen jer prema izvještajima, Posh Spice potpisan pod uslovom da ona ne bi morala pjevati.

Okupljanje, koji je u pregovorima za godina, bio je osmislio Pop Idol Simon Fuller.

Geri Horner (aka Ginger Spice) je i pokretačka sila iza okupljanje, ranije govorio Red magazinu: "Stvarno gurnuo da se svi zajedno. Došlo je do tačke u kojoj sam morao da pusti to. "

Međutim, to je uglavnom Mel C (Sporty Spice), koji je vodio kampanju kako bi dobili pet zajedno, a izvor kaže da su "zaključani u tajne razgovore od ljeta, a na kraju su svi na ploči za 2.018 okupljanje."

"Kako sada stvari stoje, oni će raditi zajedno na nizu projekata, koji će uključivati ​​album i TV poseban slavi Spice Girls".

Međutim, oni su priznali da je dobijanje Posh, koji je prvobitno odbio zahtjev, na brodu je bio borba, rekavši: ". Kako Viktorija da se dogovore je državni udar za sve uključene, s obzirom da je uvijek bio osoba koči na okupljanje" Ali, modni dizajner je konačno dogovoreno da se pridruže ostatak benda - sada to je ono što mi zovemo girl power.

Bend ujedinila kratko na Olimpijskim Svečano otvaranje u Londonu 2012. Godine, gdje su nastupali Wannabe i Spice Up Your Life. Ali imamo osjećaj da je ništa u odnosu na ono što je čeka - Viva Forever!

Najlegendarnijih Spice Girls trenutke