Devojka Tom Cruise-a - Emily Personal Assistant | BA.rickylefilm.com
Osobe

Devojka Tom Cruise-a - Emily Personal Assistant

Devojka Tom Cruise-a - Emily Personal Assistant

Tom Cruise Za žene

Ljubavni život glumca je svakako bio sadržajan tokom godina: vidjeti sve žene on je romansirana

Emily Thomas

Tom Cruise je imao dug period biti samac nakon što je njegov visokog profila split od Katie Holmes, ali on je sada se smatra da datira njegova Mission: Impossible: 5 asistent, Emily Thomas. Vrlo malo o 22-godišnji znamo, osim da je ona nosi prolaznu sličnost njegova bivša supruga Katie.

Katie Holmes

Tom Cruise i Katie Holmes počeli da izlazimo u aprilu 2005. Godine i TomKat je rođen. Glumac nije propustio priliku da proglasi svoju ljubav za svoju lepu, mladu djevojku, da li je skakao gore-dole na kauč Oprah Winfrey ili predlaže na Eiffelov toranj.

Sofia Vergara

Nakon Pen, ali prije Katie, Tom je bio kratko kruže glasine da je povezao sa Sofia Vergara nakon što su se upoznali na zabavi bacio Will Smith. Tri mjeseca kasnije, ipak, romantika je isparila.

Penelope Cruz

Tom od njegovog imenjaka Penelope Cruz nakon što su sreli na setu Vanilla Sky. Njih dvojica od tri godine, prije nego što cijepanje, ali su i dalje "dobri prijatelji".

Nicole Kidman

Tom upoznao Nicole Kidman 1990. Godine na snimanju Days Of Thunder - u kojem su oboje pojavili - i par udala iste godine u Koloradu. Nicole je slavno četiri inča viši od Tom i rijetko nosila štikle kad su bili zajedno. Nicole je dva puta trudna tokom njihovog braka, ali oba je završila pobačajem. Njih dvojica imaju dva usvojene djece, Isabella i Connor.

Mimi Rogers

Ali, stvari su postale mnogo ozbiljnije za Toma s Mimi Rogers. Glumica i prva gospođa Cruise, navodno je osoba koja je uveo zvezda sajentologije. Njih dvojica su zajedno tri godine, prije nego što su se razveli 1990. Godine.

Cher

Ovo vjerovatno par datira iz 1987. Godine, kada je Tom tek počinju u svojoj karijeri i Cher je bio na vrhuncu njene. Pjevač opisao glumac, koji je 16 godina mlađi od nje, kao "stidljiv", ali je priznao: "Bio sam lud za njega".

Heather Locklear

Tom Cruise je imao kratku aferu sa glumicom Heather Locklear u 1982. Govoreći o odnosima, Heather je rekao: "Ne mislim da smo se poljubili Bilo je više prijatelja.".