Dijagnoza raka Shannen Doherty - obrijana glava i tretman | BA.rickylefilm.com
Osobe

Dijagnoza raka Shannen Doherty - obrijana glava i tretman

Dijagnoza raka Shannen Doherty - obrijana glava i tretman

Shannen Doherty olovke posebnu poruku da joj mama

Shannen Doherty je zahvalio joj je majka za svoju podršku tokom borbe raka.

45-godišnja glumica - koji je dijagnosticiran rak dojke u februaru 2015. Godine, a otkrila je nedavno da je od tada otkrivena u njoj limfnim čvorovima - je napisao od srca poruku da joj je majka Rosa na društvenim medijima jer "toliko jaka" tokom svog borbu protiv bolesti.

Bivši Charmed zvijezda objavljeno crno-bijela fotografija njoj leži na krilu joj je mama uz natpis: "Ponekad ne postoji ništa kao majke vole pomoći da vas kroz Hvala mama za uvijek bio tamo i bio tako jak za mene ja.. Volim te. #mamarosa #cancersucks #fightlikeagirl (sic). "

Govoreći ranije, ona je rekla: "Svaki put rak osoba je drugačija Za mene, hemoterapija je strašno i vjerujte mi, pokušali smo skoro sve..

"Dakle, ovakvih dana su postali malo norma. Učim da je u redu da padne u krevet i popustiti pred iscrpljenosti ili mučninu ili bolove. Naučila sam puno toga kroz sve prekrasne ljude koji imaju dijele njihove osobne priče sa mnom ovdje na Instagram.

"Hvala. Usput, to ne boli da #msbowie utješiti me Da se vratim na nap. Hvala vam za vaše molitve, i želje i priče. Oni pomažu mnogo. #blessed po #mamarosa. (Sic)"

Ovo dolazi ubrzo nakon Shannen tvrdi njen pas, Bowie, bio je prvi koji će otkriti rak dojke dok je držao "opsesivno" njuška nju desne dojke.

Shannen je objasnio: "Ona [Bowie] bi opsesivno nanjuše ovdje s moje desne strane za dugo vremena prije nego Dakle, to je imalo smisla kad sam se dijagnosticira.".

2. Avgusta 2016. Godine, napisali smo.

Razorni vijesti - Shannen Doherty 's karcinom proširio ali njen odnos prema borbi protiv nje raka je nevjerojatna.

Bivši Beverly Hills, 90210 glumica je prošle godine dijagnosticiran rak dojke u februaru, a ona je otkrila da je sada otkrivena u njenom limfnih čvorova.

Ona je rekla: "Imao sam rak dojke koji proširio na limfne čvorove, a iz jedne od mojih operacije smo otkrili da su neki od ćelije raka možda zapravo otišao iz limfnih čvorova.

"Dakle, iz tog razloga, radimo hemoterapiju, a zatim nakon hemoterapije, ja ću zračenja."

45-godišnji Charmed glumica - koji je imao jednu mastektomije u maju - priznala je zabrinut za budućnost, jer toliko je "nepoznat".

Ona je rekla: "Nepoznati je uvijek najstrašnija dio je kemo ide na posao Da li je zračenje ide na posao Znate, ja ću morati ponovo proći kroz ovo, ili ću dobiti sekundarni rak.??

"Sve ostalo je upravljati. Bol je upravljati, znate žive bez dojke upravljati, to je briga vašeg budućeg i kako svoju budućnost će utjecati na ljude koji te vole."

Prošlog mjeseca Shannen dokumentirani proces brijanje glave nakon što je objavljeno niz fotografija i video zapisa na svom Instagram račun.

Ona je rekla Entertainment Tonight: "Nakon mog drugog tretmana, kosa mi je stvarno mat, kao u dredovi I ja sam otišao u probati i operi ga, i to samo ispala..

"Sjećam se samo da se drže ogroman pramenova moje kose u mojim rukama, i upravo radi na moja mama plače, kao, 'Moja kosa, moja kosa, moja kosa, moja kosa.'

"To je samo otpuštaju i to mi je izluđuje. To je bio samo pramenovima, a ja sam bio kao," Samo uzmi kuhinjske makaze. ' I moja mama je kao, "Čekaj, čekaj, čekaj." Ja sam samo, kao, 'Uhvati ga. " Otišla je i zgrabio kuhinje škare, i stavio ga u rep, a ona samo sjeckani ga. I to je to slatka mala bob, ali to nije bilo dovoljno, znate, to je ispadanje.

"Uradili smo faze. Uradili smo pixie. I onda smo uradili Mohawk, što mi je bilo omiljeno izgled. I na kraju, morali smo da se stvar za brijanje i samo zuje ga."

Shannen suprug, Kurt Iswarienko, bio u inostranstvu u to vrijeme, ali njegov odgovor ju je "bolje" da će izgubiti svoju kosu.

Ona je podsetila: "On je bio u Meksiku radi i on je šalje poruke non-stop u sredini svoje Photoshoot kao, 'Daj mi slike, a jesi li dobro Volio bih da mogu biti tamo?".

"Bio je toliko pogođen da on nije bio sa mnom, ali ja sam ga slike i video snimke poslao i on je bio kao," O moj Bože Ti si topla bez kose.. ' Tako da znate, svi nekako me je bolje o tome. "

Glumica priznala svoju tretman je uticalo na njen izgled tako da ona želi da bude otvoreno o svom bitku s bolešću, u nadi da pomaže drugima.

Ona je rekla: "Ljudi ne shvaćaju da rak - da, uzrasta vi - ali, možete balon se iz raznih lijekova.

"Ima toliko različite reakcije imate pa sam samo - Nisam htio da neko uslika mene izlazi iz dućana i biti kao, 'O, Bože, pogledaj je.'

"Želio sam da to uraditi onako kako smatra da najbolje za mene da stavim ga tamo. Isto tako, ako mogu da pomognem jednu osobu onda me idem, 'Oh, u redu." Lakše je živjeti sa raka ako znam da pomažući najmanje jedna osoba. "

20. Jula 2016. Godine, napisali smo.

Shannen Doherty, poznat za igranje Brenda Walsh na Beverly Hills 90210 i Pru Halliwell na hit Charmed, otkrila je da je ona obrijala glavu dok je borbu raka dojke.

Dijeljenje šest iskrene slika na svom Instagram račun, uključujući i jedan od njenih tražim tužno što će učiniti svoje srce pauze.

Shannen je bio okružen svojim prijateljima i obitelji, koji su predstavljali za fotografije i pomogao joj s traumatskim trenutku.

Nazad u avgustu, 45-godišnja glumica je objavio izjavu vesti, i zahvalio joj je najbliži i najdraži za njihovu podršku.

Shannen je rekao: "Da, imam rak dojke, a ja sam trenutno na lečenju Ja i dalje jesti desno, vježba i ostati vrlo pozitivno mišljenje o mom životu ja sam zahvalan svojoj porodici, prijateljima i doktorima na podršci i,.. Naravno, moji fanovi koji su bili uz mene. "

To je vjerovao da Shannen objavila njena izjava nakon TMZ dobiti pravne dokumente koji pokazuju da je tužila svog bivšeg menadžmenta firmi Tanner Mainstain, tvrdeći da joj je dozvolio zdravstveno osiguranje isteći.

Prema tužbi, rak proširio u 2014. Godini - kada je bila neosigurana.

Veruje Shannen je dijagnosticiran invazivni karcinom dojke Mar 2015 i tužbi tvrdi da doktori rekli joj ranije liječenje moglo spriječiti da se širi.

Odgovarajući na svoje navode u priopćenju, firma je rekao: "Tanner Mainstain je tužan da nauči da je gospođa Doherty boluje od raka i želi joj potpuni oporavak.

"Međutim, tvrdnja da Tanner Mainstain izazvala je da bude neosiguranih, njena onemogućeno traže zdravstvene zaštite, ili na neki način doprinijeli da je rak je očigledno lažno."

Šaljemo naše dobro želje Shannen tokom ovog teško.

IZVOR: People & TMZ