Doctor Strange Benedict Cumberbatch intervju | BA.rickylefilm.com
Osobe

Doctor Strange Benedict Cumberbatch intervju

Doctor Strange Benedict Cumberbatch intervju

Benedict Cumberbatch govori obiteljski život i Strictly Come Dancing

Ako niste vidjeti Marvel posljednji superheroj Flick Doctor Strange - igrao ali unimitible Benedict Cumberbatch - onda to ne ostavlja puno duže.

Film je baziran na čudan dešavanja koje slijede Doctor Strange nakon nesreće moli da uništi karijeru kao legendarni neurohirurga. Ono što slijedi je susret sa vremenom i prostorom kontrolu scorceror (Tilda Swinton) i neke ozbiljne kung-fu akciji koja vidi da promeni Strange zauvijek. Pogledajte naš pregled filma i koliko zvezdica dali smo ga.

Kako bi proslavili, uhvatili smo se s Benediktom da razgovaramo porodični život, "čudno", dešavanja i strogo Come Dancing. Evo što se dogodilo.

Mogli ste svaki zamisliti sebe igra superheroj u lijevi Doctor Strange odrastanja?

Nimalo i to nikada nije bilo na listi kanta moj kao glumac ili čak i kao dijete. Kao i većina dece Nisam dotjerati svaki sada i opet i mislim da se sećam da je Batman outfit u jednom trenutku, ali ja nikad nisam išao "Oh, da je to nešto što moram učiniti."

Mislim da se svi možemo složiti da kontrolu vremena i prostora bi zaista korisna veština imati. Ako bi mogao pauzirati vremena koliko god želiš šta bi ti stići na?

Bilo bi moja porodica, to bi bio moj dečko. Sve to ide jako brzo, ali zapravo sam neki koji je vrlo zadovoljan žive u sada i to je korak koji je ponekad spor, a ponekad se proteže i na drugim vremenima oseća nevjerojatno ubrzao i furiozno brzo. Dakle, put ima način istezanja i usporava ponekad u životu u svakom slučaju. A ja stvarno nemam puno žali, učim iz svojih grešaka, ali ja stvarno ne osjećaju potrebu da se vratim na bilo vremena.

Koja je najčudnija poklon ste ikada dobili od ventilatora?

Od prijatelja se pretvara da je navijač, koji je bio jahanje usjeva. Siguran sam da je znao određene serije i određeni lik igram u toj seriji - ali da to me prestravio.

Koja je najčudnija stvar koju si ikada pročitao o vama?

Verovatno skoro sve što sam ikada rekao u štampanim medijima.

Da li ste gledali čudnije stvari i da li ste ljubitelj?

Da, ja sam veliki fan. Nisam gledao dovoljno od njih, ja sam bukvalno sustiže s tim. Ta djeca, pa čak i ne znam šta da ih nazovem, oni su tako duboko zreli u njihovom radu. Oni su specijalni efekt za mene, oni su neverovatno.

Vi ste prijatelji sa sudijom Rinder koji radi nevjerojatno strogo Come Dancing - Jeste li iznenađeni što on radi tako dobro i možete li mu dati rok za svoj novac?

Ne i ne. Ja nisam iznenađen svoje talente. Naravno da sam iznenađen koliko je dobar, ali ne i iznenađen što je on bio tako uspješan u tome. Radi tako teško, a on je tako pametan. Mogao sam mu dati rok za svoj novac? Apsolutno ne. Ne bih želeo da - to je njegova domena. Znam da moj prijatelj Rob, ja stvarno ne znam sudija Rinder kao, znam ovog tipa Rob koji sam otišao u uni sa, ali ja sam samo fasciniran da ga vidim radi ono što radi i kao zabavljati kao i ostali nacije je.

Primjetili smo neke sličnosti između Doctor Strange i Sherlock u da su oboje pomalo arogantan i oba imaju neverovatno uspomene. Da li se osjećate bilo kakve paralele svirajući ih oboje?

Naravno, da, ali kada pokušavaš učiniti pravdu na strip superheroja koji je jedan američki neurohirurg koji je imao prošlim vezama, koji je materijalistički, koji nije sociopata, koji je posao opsjednuti, ali je vođen nešto malo drugačije od Sherlock - koja će postati jasno Mislim da u četvrtoj seriji - ali da, vidim razlike, ali potpuno sam se zašto se ljudi pridružiti točkice. Obojica su pametni i pomalo arogantan, ali dalje od toga su vrlo različite.

GLAMOUR 100 Sexiest Men 2016