Dolly Parton Jolene pjesma će biti napravljena u filmu | BA.rickylefilm.com
Osobe

Dolly Parton Jolene pjesma će biti napravljena u filmu

Dolly Parton Jolene pjesma će biti napravljena u filmu

Dolly Parton je Jolene da su u filmu

Dolly Parton 's pjesmu Jolene će se koristiti kao inspiraciju za novi film.

Malo se zna o projektu, osim da je Džon sacret Young, koji je prethodno radio na The West Wing, piše scenario. Film će biti napravljen za američku televizijsku mrežu NBC, koji su također stvaranje filmsku verziju Parton kaput puno boja.

Jolene, jedan od najpoznatijih staza pjevača, je o ženi privlačan prekrasan žena po imenu Jolene, pozivajući joj da ne kradu "svog muškarca" samo zato što može. Pesma je bila zasnovana na bankovni činovnik crvenokosi koji flertovao sa suprugom Dean Clark kada su tek u braku, ali to nije kao tamna kao što zvuči.

"Dobila je to užasno zaljubljena u mog muža", Parton je jednom rekao o njoj Jolene inspiracije. "I on je samo volio odlaska u banku, jer ga je platio toliko pažnje To je nekako kao šala između nas -. '. Hell, trošite mnogo vremena u banci I don' kada sam govorio, verujem da imamo toliki novac. " Dakle, to je stvarno nevin pjesmu sve okolo, ali zvuči kao užasan jedan. "

Razmišljali smo o lijevanja i igra sa Jennifer Lawrence, Miley Cyrus, Hayden Panettiere, Margot Robbie i Amber Heard za Dolly, Miles Teller kao i njen muž Dean i Scarlett Johansson kao Jolene (može se ofarba).

Bez daljeg odlaganja, to je vrijeme za Jolene Singalong - pročitajte tekst ispod i onda se uključe u Dolly na YouTube (kao da imamo u zadnjih 20 minuta):

Jolene, Jolene, Jolene, Jolene Preklinjem vas molimo da ne uzimaju moj čovjek Jolene, Jolene, Jolene, Jolene Molim te, nemoj ga samo zato što možete Vaša ljepota bez premca zapaljivih pramenovi kestenjaste kose s bjelokosti kožu i oči od smaragdno zelene Vaš osmijeh je kao dašak proljeća Vaš glas je mekan kao ljetna kiša i ne mogu natjecati s tobom, Jolene on govori o vama u snu ne postoji ništa što mogu učiniti da ne bi plakao kad on zove tvoje ime , Jolene I ne mogu lako razumjeti kako bi se lako uzeti moj čovjek, ali ne znate šta on znači, Jolene Jolene, Jolene, Jolene, Jolene Preklinjem vas molimo da ne uzimaju moj čovjek Jolene, Jolene , Jolene, Jolene Molim te, nemoj ga samo zato što možete Možete imati svoj izbor muškaraca, ali nikad ne bih mogao love again on je samo jedan za mene, Jolene sam morao da ovaj razgovor s tobom Moja sreća ovisi o tebi, i bez obzira na odlučite učiniti, Jolene Jolene, Jolene, Jolene, Jolene Preklinjem vas molimo da ne uzmem m je Jolene, Jolene, Jolene, Jolene Molim te, nemoj ga iako možeš Jolene, Jolene

Zabava 2015: The Ultimate Edit