Domovina možda ne sadrži muslimansku priču | BA.rickylefilm.com
Osobe

Domovina možda ne sadrži muslimansku priču

Domovina možda ne sadrži muslimansku priču

Domovina ne može imati musliman priču u sezoni 5

Dolazni vijest za Homeland zavisnika.

Jučer, predsjednik mreže Showtime-a, David Nevins razgovarali o mogućnosti da Domovina može izbjeći musliman terorista priču naredne sezone, ali će i dalje zadržati stvari kontroverzna.

U uobičajenim holivudskom stilu, Nevins neće dijeliti mnogo prljavštine na novoj priči, ali, rekao je novinarima u polugodišnjim press turneje televizijskih kritičara Udruženja u ponedjeljak:

"Mi ne mora ostati [sa rješavanju] odnosa SAD u muslimanskom svijetu. Pravi franšize emisije je kako je teško biti Ameriku u svijetu u 21. Stoljeću, kako je teško mogućnosti su.

Mislim da je to priča koja će ostati relevantne za sve dok oni mogu doći do nove priče. To može biti Africi, to bi mogao biti Evropi, moglo bi se vratiti na drugom mestu na Bliskom istoku. Ja ne očekujem da pokazuju da padne u formulu. Vidim da se vraća u SAD u nekom trenutku. "

Pozivajući se na Charlie Hebdo snimanja u Francuskoj prošle sedmice i Sjeverne Koreje navodno hakerskih Sony, Nevins priznao da je "pomalo zastrašujuće vremena da se tvorac kontroverznog, političke istine. To je bio loš mjesec za slobodu govora širom svijeta ". Ali on je insistirao promjenu zemljište neće biti zbog trenutne okolnosti.

Izgleda da ćemo jednostavno morati čekati na epizodu da vidim Claire Danes na nju najbolje ponovo.

Na utorak 11. Novembra 2014. Godine, napisali smo.

Imamo AMAZING vijest za ljubitelje domovine. Show je upravo obnovljena za petu seriju.

Mi ne bi pomislili da je moguće nakon tužan izlazu Brody prošle sezone, ali u emisiji je bio bolji i više napeta nego ikad od serije četiri počela.

Sa prosjekom od šest miliona gledalaca svake sedmice, sa brojevima prošlog mjeseca samo raste, bilo je samo pitanje vremena prije nego što je najavljena pete sezone.

Showtime je obnovila Domovina za još 12 epizoda serije - tako da možemo da se radujemo više napeta CIA argumenata, više Carrie Mathison krik lica, a najbolje od svega, još nokte grize parcela.

U izjavi, predsjednik Showtime David Nevins je rekao: "U svojoj četvrtoj sezoni, Homeland je briljantno sebe ponovo izmisliti.

"To i dalje privlače pažnju odanog bazu fanova, i pruža zavidnu platformu za uspješno lansiranje afere.

"Uz razmišljanje, relevantni i zarazna pričama, obe serije su prihvatili, secirali i još dugo nedelje u nedelju.

"Mi smo uzbuđeni da vidite više od ovih složenih emisija u 2015."

I nas!

Jedna od najboljih stvari (možda najbolja stvar) o Domovinskom je njegova fab vodeći zvijezda, Claire Danes, koja je ujedno i biti naš GLAMOUR poklopac zvijezda ovog meseca - pročitati sve o tome da li ona misli da je slična njenom karakteru Carrie ovdje.

Na Utorak 19 avgusta 2014. Godine, napisali smo.

Nova sezona domovinske će biti impuls svijesti kao i uvijek, ako je novi trailer je suditi po. I ne moramo dugo čekati kao serija četiri će imati premijeru u oktobru, pokupiti šest mjeseci nakon akcije sezone tri.

Nadovezujući se na prvi trailer izgled, objavljen u julu, koja je otkrila da je Carrie Mathison je natrag rade na terenu u Pakistanu, novi pregled otkriva da je njena sestra Maggie je ostavio drži i pokojni Brody beba.

"Šalju me nazad, nemam izbora", kaže ona Maggie.

Takođe vidimo Peter Quinn, koji je predomišlja oko svega CIA stvar, dok Saul objašnjava američke napore u Pakistanu.

Također smo otkrili da je novi lik u obliku Corey Stoll, House of Cards slavu, koji će igrati Sandy Bachman, šef CIA stanice u Pakistanu.

Gledati trailer za sebe ispod.

Koji vode TV na svijetu? Djevojke!