Drew Barrymore i hoće li se Kopelman razvoditi: vesti o braku | BA.rickylefilm.com
Osobe

Drew Barrymore i hoće li se Kopelman razvoditi: vesti o braku

Drew Barrymore i hoće li se Kopelman razvoditi: vesti o braku

Drew Barrymore datoteke za razvod od Will Kopelman

Drew Barrymore je službeno podnijela zahtjev za razvod od Will Kopelman.

U 41-godišnja glumica navodno je juče podnio službenih listova u New Yorku, tri mjeseca nakon objavljivanja kraju svog četiri godine braka.

Prema pisanju lista New York Daily News, dokumenti razvod opisuju Barrymore peticiju kao "pogodio".

Njih dvojica imaju dvije kćeri Olive, 3 i Frankie, 2.

U međuvremenu, nedavno je prijavio da Drew je postavljen da postane voditelj talk showa. Prema izvještajima, ona je u pregovorima o tome na čelu svoje chat show u zajedničkoj ugovor sa Warner Bros i Ellen DeGeneres 'A Very Good Producentska kompanija.

3. Aprila 206, napisali smo.

Drew Barrymore i njen suprug Will Kopelman su potvrdili split i biće razvodi nakon tri godine kao muž i žena.

"Nažalost naše porodice razdvaja legalno, iako se ne osjećamo ovu uklanja od nas kao porodice", rekao je par u saopštenju objavljenom od strane ljudi. "Razvod može napraviti jedan osjećati kao neuspjeh, ali na kraju počnete da milost u ideji da život ide dalje. Naša djeca su naš svemir, i radujemo se živi ostatak života sa njima kao prvi prioritet."

Page Six prvi je objavio vijest, uz izvor navodi: "Oni su imali nekih problema, ali su i dalje bliski radi svoju djecu."

Drew Barrymore nije objavio slika od nje uskoro-to-biti-ex na Instagram od juna prošle godine 2, na njihovu treću godišnjicu, uz naslov: "Sretna godišnjica gospodin Kopelman, navija za tebe! Volim te i volim naše ćerke !!!!!!! "

The Never Been Kissed zvezda i njen trgovac umjetninama Beau vezali čvor u svjetsku klasu ceremoniji u Kaliforniji 2012. Godine, sa Dru jednom opisuje njen dan vjenčanja kao "savršeni", govori časopis: "Svi mi volimo i stalo je bio tamo. Bilo je zabavno i smisleno kao što smo ikad mogli nadati. "

Glumica je u braku dva puta ranije. Ona sri komičar Tom Green 1999. Godine, prije nego što razdvajanje od njega u 2001. Ona je u braku Jeremy Thomas kratko pravopisa u 1994. Godine.

Odrastanje s Drew Barrymore