Džek bijeli Karen Elson razvod i split - Dnevne vesti slave | BA.rickylefilm.com
Osobe

Džek bijeli Karen Elson razvod i split - Dnevne vesti slave

Džek bijeli Karen Elson razvod i split - Dnevne vesti slave

Gotovo je: Jack White i Karen Elson su službeno razvedeni

Karen Elson i Jack White se sada službeno razvedeni, nakon osam godina braka.

Prema Associated Press, razvod para je završen 26. Novembra u Nashville sudu. Elson je imenovan kao primarni stambeni roditelja za njihovo dvoje djece, Scarlett i Henry, i bijela održava prava na sve svoje muzičke poslovanja, uključujući The White Stripes, The Raconteurs, Dead Weather i njegove izdavačke kuće, Third Man Records.

Naselja dolazi nakon acrimonius nekoliko mjeseci za par, koji je video zabranu prilaska odobrenih Karen Elson, i bijela kontra-tuži njene tvrdnje agresivnog ponašanja, sa svojim advokatom tvrdi da Elson još bila zaljubljena u njega.

Bračni par prvi split u 2011. Godini, bacanje "razvod strana" kako bi proslavili vremena proveli zajedno, govoreći prijateljima: "Mi se tako sreću za sada smo dijeliti i vrijeme nastavit ćemo provesti i odvojeno i zajedno gledate naša djeca rastu ".

IZVOR: US Weekly

U utorak, 6. Kolovoza pisali smo.

Nakon zabranu prilaska odobrenih Karen Elson, pjevač Jack White je osporio tvrdnje svoje bivše supruge agresivnog ponašanja.

U sudskim dokumentima dobiveni Rolling Stone, Bijeli countersuing sa navodima da Elson je još uvijek zaljubljena u njega i da je lagala o svom nasilne prirode. Pjevač advokat Cathy Spears napisao kao odgovor na tvrdnje Elson je:

"Mr. White demantuje gđe Elson tvrdnju da je ona u strahu za svoju sigurnost, kao i sigurnost dvoje maloljetne djece stranaka."

Ona je dodala da je "Mr. White ne želi da bude prikazan kao nešto što on nije -. Nasilan prema svojoj ženi ili djeci"

Koristeći e-poštu kao primjere prijateljski odnos između bivšeg para, Spears je istakao da Elson napustio djecu s bijelim za 10 dana i otputovao u New Yorku za rad / zadovoljstvo putovanje nakon potpisivanja zabranu prilaska, i da Elson navodno rekao obostrano prijatelj, Dead Weather benda Dean Fertita da je ona još uvijek u ljubavi s bijelim i "ja bih se vratim sutra, ako me je pitao."

Bračni par je raskinuo još 2011. Godine, bacanje 'razvod stranke za prijatelje i obitelj. Ni White niti Elson još nisu javno komentirati situaciju.

U petak 2. Avgusta napisali smo.

Karen Elson je dobila zabranu prilaska protiv njenog bivšeg supruga, Jack White. Sudija potpisao zahtjev engleskom modela nakon što je tvrdila da strahuje za sigurnost sebe i svoje dvoje djece zbog agresivnog ponašanja na prevagu nad njihovim toku razvoda. Prema E !, White je uručena privremeni nalog krajem prošlog mjeseca, a zabranjeno bilo kakav kontakt sa svojom otuđenom ženom, osim onoga što se odnosi na roditeljstvo vremena sa dva mlada djeca. Ona navodi pjevač i gitarist kontaktirao njen pravni tim "na neprimjeren i agresivan način" i napravio pogrdne primjedbe o njoj za njihovo poslovanje menadžer. E-mail frontmen White Stripes se tvrdi da su pisali, glasi: "Ja ne proširuje ovo više i nećemo dobiti advokata uključeni da me otkinuti.". U međuvremenu, izjavu navodno kaže: "Supruga se boji za svoju i sigurnost djece kao rezultat ovog uznemiravanja Ovaj obrazac maltretiranja supruga supruga u predaju bio je faktor u propast njihovog braka".. Na presudu, Elson je od tada je rekao: "Ovo je privatna stvar. Hvala vam što ste poštujući privatnost moje porodice i da će biti što više komentara. "Međutim, predstavnik White nije želio da komentariše.

Vijesti razdora para dolazi nakon što je naširoko pisalo da je njihov bio prijateljski razdvajanja. Bračni par slavno pozvao prijatelje na "razvod strana" kada je pukla vijest da proslave brak dvojke. Govoreći u intervjuu prije nekoliko mjeseci, model Manchester rođen je otkrila da je proces razvoda bio "strašno" i "emocionalne", ali je potvrdio da su ona i Bela ostala prijateljima: ". Imaš odgovornost da svoju djecu To nije kao cijepanje se sa dečkom u dvadesetih. Vi ste raskida sa ceo život. To nije lak proces. Ali moraš da budemo prijatelji, nema izbora. "

Zabrana prilaska, koji je odobren u Tennessee, čeka saslušanje zakazano za 29. Avgusta.

IZVOR: E! ONLINE