Dženifer Hudson oprosti čovjeku koji je ubio svoju porodicu - Dnevne vesti o slavnim | BA.rickylefilm.com
Osobe

Dženifer Hudson oprosti čovjeku koji je ubio svoju porodicu - Dnevne vesti o slavnim

Dženifer Hudson oprosti čovjeku koji je ubio svoju porodicu - Dnevne vesti o slavnim

Jennifer Hudson oprašta čovjek koji je ubio svoju porodicu

Jennifer Hudson kaže da je oprostio čovjeka koji joj je ubio majku, brata i nećaka u 2008. Godine divljanje.

Opray Winfrey zatražila od glumica u intervjuu da li je našla način da oprosti njene sestre bivši muž William Balfour i Jennifer je odgovorio: ". Da, jer se osjećam kao u većini slučajeva to nije njegova krivica To je kako je odrastao. Pokušali smo ponuditi ljubav, ali on je toliko daleko otišao da nije mogao ni da vidim. "

"Mnoge stvari je da mi nismo ni znali, iz njegovog odgoja, koji pokazuju nikada nije imao priliku."

U Dreamgirls zvijezda je rekao da se stvari je moglo biti drugačije da je imao porodicu poput njenog. "Da je imao ljubavi moja majka nam je dao, ili u pozadini da neki imaju, onda bi stajao šansu", nastavila je.

William Balfour dobio tri doživotne kazne za ubistva iz 2008. Godine u julu, a Jennifer je rekao da je sa sudskom postupku nad, osetila je mogla posjetiti grobove njene porodice po prvi put.

"Nisam bio u grobnicu jer smo ih sahranili, ali sada želim da idem jer osećam kao, OK, mi smo postigli stvari. Mi smo to uradili. Imamo pravdu za vas."

IZVOR: Oprah Winfrey SHOW

24. Aprila, pisali smo.

Jennifer Hudson je svjedočio na suđenju njene porodice ubistvo. Pjevač, koji je bio na listi svjedoka, neočekivano je postao prvi svjedok biti pozvan na tužilaštva u predmetu protiv William Balfour, koji je optužen za ubistvo njene majke, brata i sedam-godišnji nećak u listopadu 2008. Prema izvještajima, Jennifer je sudu rekao: "rekao sam joj da iznova i iznova da se ne uda za njega mi se ne sviđa kako se odnosio prema njoj.". Balfour je bivši suprug njene starija sestra, Julia Hudson, koji zajednički dom s Hudson 's majkom u svom rodnom gradu Chicagu. Govoreći o posljednji put da je vidjela njena porodica je Oskarovka i pjevačica pokvario u suzama, govori tužilac da je na iznenađenje posjetiti u tjednu prije nego što je umro. Ona je rekla: "To je bila moja majka, moj brat, moja sestra i moj pas je bio toliko iznenađen Cijela porodica je tu To je bio zadnji put da sam ih vidjela Hvala Bogu sam imao priliku....." Balfour je optužen za ubistvo prvog stepena u smrt Darnell Donerson, 57, Jason Hudson, 29, i Julian King, sedam, uz upad u kuću, teško otmica, stambenih provale i posjedovanje ukradenih motornih vozila. Tokom rasprave sud u martu je otkriveno da Balfour, koji se izjasnio da nije kriv po svim tačkama optužnice, napravio najmanje dva tuceta prijetnje smrću za porodicu prije ubistva u 2008. IZVOR: BBC News