Dženifer Lopez priznaje da je slomljena na David Gandy - Jennifer Lopez i David Gandy - Prva ljubavi Music video | BA.rickylefilm.com
Osobe

Dženifer Lopez priznaje da je slomljena na David Gandy - Jennifer Lopez i David Gandy - Prva ljubavi Music video

Dženifer Lopez priznaje da je slomljena na David Gandy - Jennifer Lopez i David Gandy - Prva ljubavi Music video

Jennifer Lopez potpuno se zaljubio na David Gandy

Čini se Jennifer Lopez želi da pusti svijet zna ona misli David Gandy je hot stuff. Mislim, ko ne, J-Lo?

Govoreći o Live with Kelly i Michael o celeb zaljubljivanja, ona je rekla: "Pa, ja nikada ne bih imenovati nikoga, ali samo sam napravio video sa ovim modelom.

"Ne znam da li ga vi momci znate, njegovo ime je David Gandy. On je u oglasima Dolce & Gabbana. Mislim, ovaj momak, on je gotovo savršen. On je gotovo savršen."

Yup, mi ga znamo J-Lo, i da je prilično savršen.

On The Floor pjevačica je nedavno podijeliti s partnerom dvije godine Casper Smart, a sada je izgleda da joj znamenitosti postaviti na Davida.

Pa, oni napraviti ozbiljno vruće par u svojoj prvoj ljubavi video (spustimo da proverim).

Nadamo se da slušaš David, kao što smo voleli da se to desi IRL.

Izvor: OGLEDALO

Dana 30. Maja 2014. Godine, napisali smo.

Ne zaboravite, kada smo saznali da Jennifer Lopez je bacila David Gandy u svom prvom Love Music Video, i mentalno joj potapšao po leđima za izradu tako dobar izbor? Pa sada video je van - i to je isto tako sparno kao što biste očekivali.

Snimljen Moody crno-bijele, parcela je u osnovi ovo: J-Lo se uvija oko u pustinji u Smokin 'vruće kupaći kostim. David Gandy stiže na motoru. Oni odlutaju u jednu napuštenu kuću. Extreme zgodnosti počinje. Oh, iu jednom trenutku David nosi gumu okolo. Pa, to radi za nas.

Sadrži dosta toplesu Gandy snimaka za svoj užitak gledanja, Jennifer je objasnio zašto ga je izabrao da bude u svom video - osim njegovog Buff tijelo, naravno:

"On je sjajan momak i imali smo tako veliki put čineći video.He možda bio bez majice povremeno, ali u većini slučajeva je imao odjeću."

David je bio sličan uzbuđen o radu sa najpoznatijim bum u poslovno - opisuje nju kao "vrlo čvrsto stoji na zemlji", ali on je bio sve o arty pravcu video:

"Dobio sam poziv i mislio da bi bilo veoma zabavno i iskustvo koje je malo drugačiji od stvari koje sam učinio before.The tretman uključeno mnogo kultnih modnih referenci i direktor, Anthony Mandler je vrlo dobro ugledan radila je s umjetnicima kao što su Jay-Z, Rihanna i Taylor Swift, tako da je bilo uzbudljivo prilika ".

Pogledajte video, i pripremite se dive na seksi izgleda, ispod:

Dana Petak 23 maja 2014. Godine, napisali smo.

Jennifer Lopez je zatražio pomoć od David Gandy - prethodni GLAMOUR poklopac zvijezda sigurno ima dobar ukus! Tako je, to je otkrio da će D & G model glumi u njenom novom spotu, First Love.

Njen novi regrut će navodno vidi model čin D & G od ljubavne scene s njom - pazi, Casper Smart! Govoreći u intervjuu za radio nedavno, Jennifer, 44, je rekao: "On je sjajan momak i imali smo tako veliki put čineći video." Ona je dodala: "Možda je bio bez majice povremeno, ali u većini slučajeva je imao odjeću." Ooh J-Lo, vi ste propustili trik - da li ga ne vidi u pantalonama?

David Gandy je rekao: "Dobio sam poziv i mislio da bi bilo veoma zabavno i iskustvo koje je malo drugačiji od stvari koje sam radila." Tretman uključuje mnogo kultnih modnih referenci i direktor, Anthony Mandler je vrlo dobro poštuje što je radio s umjetnicima kao što su Jay-Z, Rihanna i Taylor Swift, tako da je bilo uzbudljivo prilika. "Snimali smo u pustinji izvan LA očekuju da to bude jako vruće, ali na vrijeme okrenuo. Vjetrovi su bili izuzetno jaki i stvorio gotovo pijesak oluja kao što su uvjeti, pa se ispostavilo da je hladno stvaranja uslova snimanja pomalo izazovan!" Posada bili su u zaštitne naočale, kape i šalove, a mi bili suočeni sa elemenata, a ponekad u minimalnim odjeću. "Jennifer je bio vrlo dole na zemlju i imali smo puno zabave. Ona je kompletan profesionalni i radujem se što ću konačni rezultat." Zaboga, u redu David.

Jennifer Lopez: Najbolji ljepota gleda tokom godina