E.L. James NEW Fifty Shades knjiga: Siva datum izdanja juni 2018 | BA.rickylefilm.com
Osobe

E.L. James NEW Fifty Shades knjiga: Siva datum izdanja juni 2018

E.L. James NEW Fifty Shades knjiga: Siva datum izdanja juni 2018

EL James govori novu knjigu GREY: Pedeset nijansi sive

Na otvaranju stranici SIVA: Pedeset nijansi sive kako je rekao Christian, EL James piše: "Knjiga je posvećena onima čitalaca koji su tražili... I pitao... I pitao... I pitao za to."

Govoreći o njoj kinky karakter, ona je rekla: "Christian je kompleksan lik Čitatelji su uvijek bili fascinirani njegove želje i motivacije, a njegova problematičnu prošlost Isto tako, kao i svako ko je ikada bio u vezi zna, postoje dvije strane.. Za svaku priču. "

U novoj knjizi postoje mnogi
otkrića.

Christian ne voli Kate!

Christian nju mrzi. I tu je puno proklinjanja uključeni.

Noćne more su i dalje tu

Pedeset nijansi sjebano - postoje neke srceparajuće bitova u knjizi u kojoj Christian je još uvijek muči preko uvredljiv djetinjstva. Loše Pedeset.

Vodio je proveru na Anu nakon su se upoznali

Kao, odmah nakon!

Christian je bio toliko zaintrigiran Ana na svom prvom sastanku da je prva stvar koju radi kad ona napusti prostoriju je poziv za proveru na nju.

On je želio da se savija Ana preko čim ju je upoznao

Čim vidi Ana u svojoj kancelariji, on sanja o "savijanje nju preko kolena, spanking nju i tada je f ** kralj joj preko stola s njom ruke vezane iza leđa"

Oh, a onda je i ovo.

O, Bože, tu je malo gdje zamišlja viri oguljene đumbir korijen joj bum #grey #sorryifyoureeatingbreakfast

- Bryony Gordon (@bryony_gordon) 18. Juni 2015

I to.

Uznemirujuće čaja pakiranje scene u #Grey pic.twitter.com/8XP8k3ya5G

- Stig Abell (@StigAbell) 18. Juni 2015

U nedavnom intervjuu, EL James kaže da je razmišljao o istražuju Christian gledište već neko vrijeme, rekavši: "Tokom događaj u Londonu 2012. Godine, spomenuo sam da želim istražiti Christian stranu priče, ali ideja stvarno stekao vuče kada sam počeo da čujem od čitalaca. U proteklih nekoliko godina, napisao sam delove iz njegovog POV i pronašao pogotkom u glavu da bude i izazovno i zadovoljavajući, tako da sam stalno u tome. "

Na pitanje zašto je odlučio da zadrži taj posao tajnu, ona je odgovorila: "Ja uvek volim da iznenadi čitalaca, a ja ne vjerujem u dugim angažmanima!"

EL je bio toliko uzbuđen zbog vraćajući joj Pedeset nijansi likova, jer su uvijek s njom gdje god ona.

"Likovi i njihovi glasovi su uvijek sa mnom. Možda sam se i oko i mjesto nešto što mislim da hrišćanske ili Ana možda željeli... I onda oni počnu prepirke i više zajedljiv u mojoj glavi. To je nezgodno jer sam pisao nešto drugo previše, tako da dobiva prilično gužva tamo. "

Pomislili biste da je imala dosta Ana i Christian, ali to nije slučaj. Kao što je provela više vremena sa Christian, istražujući priča iz njegove tačke gledišta, bilo je nekoliko iznenađenja.

. "Mislim da je najveće iznenađenje za mene je bio odnos Christian sa svojim bratom, Elliot, koji je bio mnogo bliži nego što sam zamišljao To je bilo zabavno da istraži Elliot je sušta suprotnost od Christian -. Ipak imati lak bratske drugarstvo, koji je zadovoljstvo da pišu o ".

Ranije smo pisali.

Siva, EL James 'nova knjiga je konačno pušten, a mi ne može biti više uzbuđen.

Žestokim novi roman je sve Christian Grey tačke gledišta - tako da neće biti ni chat unutrašnjeg boginje radi Macarena. Pa, nadamo se ne - to bi bilo čudno.

Kako bi proslavili uoči velikih datum izlaska, EL James su zajednički snimak od prve stranice - i to je dovoljno da pošalje na svijetu impulsa racing.

[Html ## div id = "fb-root" (funkcija (d, e, id) {var js, fjs = d.getElementsByTagName (e) [0]; ako d.getElementById (id)) povratak (; js = d.createElement (e); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_GB/sdk.js#xfbml=1 fjs.parentNode.insertBefore (js, fjs);} (dokument, 'skripta', 'facebook-jssdk')); div class = "fb-post" data-href = "https://www.facebook.com/ELJamesAuthor/posts/863192357088432:0" data-width = "500" div class = "fb-XFBML-raščlanjivanja-ignore" blockquote cite = "https://www.facebook.com/ELJamesAuthor/posts/863192357088432:0" #Grey #WhatWouldChristianSayPosted strane a href = "http: //www.facebook.com / ELJamesAuthor "EL James na href =" https://www.facebook.com/ELJamesAuthor/posts/863192357088432:0 "Nedjelja 14 juni, 2015 ## Id¬1ax0d4]

To jednostavno glasi: "Pitaj me za tebe gaćice, dušo."

Veruje se da je knjiga mogao dostići sličan nivo uspjeha do prvog romana, s više od 20 mil prodanih primjeraka širom svijeta.

Tom Tivnan, karakteristike i uvid urednik knjižara, rekao je The Guardian: "Pedeset nijansi sive je najprodavanije knjige u Velikoj Britaniji od početka zapisa, pa čak i ako nova knjiga može upravljati samo 20 posto od onoga koji se prodaju, ona će i dalje prodavati skoro milion primjeraka.

"Dakle, to je velika, velika stvar za Penguin Random House. Mislim da možemo udobno kažu da će to biti najveća knjiga godine, nema problema."

Knjiga će otkriti šta Christian mislio Anastasia kada su se prvi put sreli? Ili bes osećao kada je dobio ljubomoran nad muškarcima u svom životu? I da će ga istražiti putovanje bol je osećao prema njegovom majkom? Uskoro ćemo saznati.

Smatra se da će knjiga biti tamnija od prethodne tri poglavljima ulazeći u um dominantne lik koji je zlostavljao kao dijete i kasnije usvojen.

Dana 10. Juna 2015. Godine, napisali smo.

Predstojeća Pedeset nijansi roman je ukraden, prema izvještajima.

Nova knjiga, pod nazivom Grey, je zbog za puštanje u 18 junu (Christian Grey rođendan), ali može biti ranije prodati na crnom tržištu. The Mirror navodi da postoji zabrinutost da ekstrakt će biti procurila u skladu sa najvišim ponuđačima.

Međutim, CPI Velikoj Britaniji, firma koja izdaje knjige, odbacio je nagađanja.

"Sumnjam da je nestala iz jedne od naših Printworks vide kao nisam čuo o tome", rekao je glasnogovornik.

Najnovija knjiga EL James će biti napisan iz perspektive Christian Grey, nakon navijača zatražio da zna više od svoje unutrašnje misli.

Izvor: OGLEDALO

1. Lipnja 2015. Godine, navodi se.

Pripremite se - nova knjiga iz EL James 'Pedeset nijansi serija je najavio i da se zove. SIVA.

GRAY - od 18 juni 2015 - biće iz karaktera Christian Grey gledište.

Ooh! Da vidimo kako pedeset nijansi sjeban on stvarno je.

EL James instagrammed fotografiju prednji poklopac knjige jutros, titlovanje i pic... "Pozdrav svima Za one koji su se pitali, Christian je POV od #FSOG je objavljen 18. Juna za rođendan To se zove GREY Nadam se da uživam u tome. #FiftyShades #Grey. "

Mi smo uzbuđeni zbog ove nove knjige, ali mi definitivno će propustiti Anin unutarnje boginja radi vrti od uzbuđenja.

[Html ## ## Id¬nh8l7]

Pedeset nijansi sive Film Pics & The Naughtiest Citati