Elizabeth Hurley razgovara sa Hughom Grantom, seksualnim životom i ljubimcem | BA.rickylefilm.com
Osobe

Elizabeth Hurley razgovara sa Hughom Grantom, seksualnim životom i ljubimcem

Elizabeth Hurley razgovara sa Hughom Grantom, seksualnim životom i ljubimcem

Liz Hurley: Moji prijatelji zvali Hugh 'Grumplestiltskin'

Hugh Grant i Elizabeth Hurley su krajnji prijateljski bivšima - oni i dalje idu zajedno na odmor i dobiti na kao kuća gori.

Prošlog mjeseca Hugh Grant progovorio o njihovom odnosu, rekavši da je ona njegov najbolji prijatelj i da je seks "isparila", a sada mu je Elizabeth Hurley igra na njegovoj igri. Britanska glumica posjetila Andy Cohen Watch What Happens Live i svima rekao zašto par nije dugo, šta njeni prijatelji nekada nadimak njega, a onda ga je pogodio koliko je dobar bio u krevetu.

Zašto se to nikada neće dogoditi na The Jonathon Ross Show, hej !? ZAŠTO?

Zabave 'n' igre Sve je počelo kada Andy je rekao: "Znam da ste videli svojim prijateljem Hugh Grant u emisiji, a ti vidio kako igra izjasnili Petog i možda ćete znati da kada je on, pitali smo ga što je mislio razlog da je vaš odnos nije išlo bio. Ja bih da znam zašto mislite da to nije išlo. "

"Oh, well.Well, on ostaje moj najbolji prijatelj na ovaj dan, ali... Mislim, ja bih to reći da sam se ovdje sjedi, ali on mi je stvarno nerviraju, u stvari. Mislim, ja ga volim, ali on je vrlo neugodno ", otkrila je glumica. "Da li je on nervira kad je bio ovdje?"

Cohen je rekao da nije bio iznerviran Grant, ali je naglasio da su gledatelji "Mislio je bio vrlo nervozan."

"On je! Moji prijatelji ga zvali Grumplestiltskin", izjavila je Elizabet s njom najbolje osmeh. "On je mrzovoljan." Cohen Pronađeno Grant razdražljivost "prilično šarmantan", u kojem Elizabeth odgovorio: "I ja. Ali ne 24/7."

Za svoje drugo pitanje, Cohen je pitao: "Reci nam, na skali od 1 do 10, koliko je dobar bio Hugh Grant u krevetu?" Glumica, 49, smijali njegovim odvažnost, pita: "O, stvarno ?! Deset! Ja sam bio s njim 13 godina."

Elizabeth tada igrao "Shag, Marry, Kill" sa kraljevskom porodicom, govoreći Cohen, "To je nezgodno za mene, ali ja bih rekao da bi se udala za princa Charlesa, loše ponaša sa princom Harry.I'd da ubijemo princa Williama!"

A gledalac također zove da pita Elizabeth, ako je ikada "plivao u damu ribnjak." Nakon što neke detalje o tome šta to zapravo znači, ona se nasmejao i odgovorio: "Oh! To je strašno pitanje da me pitaš. Znate, nisam, ali samo prije početka predstave smo gledali u Mladenci u svlačionici i to je sve lezbejke. Smo prikovane! Zakivni! Ali, ne, ja nikad nisam plivao u damu ribnjak. "

Prijatelji sa ex: A-Listers pokazati kako se to radi