Elle Macpherson Super Elixir zeleni sok bikini foto | BA.rickylefilm.com
Osobe

Elle Macpherson Super Elixir zeleni sok bikini foto

Elle Macpherson Super Elixir zeleni sok bikini foto

Kako Elle Macpherson izgleda ova neverovatna u bikiniju

Niko pri zdravoj pameti bi u pitanje činjenicu da Elle Macpherson izgleda jebeno neverovatno u bikiniju. I njena tajna izgleda tako fit i zategnut na 50? Model gena, koji rade sa celeb fitness guru James Duigan (on čistog i Lean knjige) - i sveprisutne "zeleni sok" koji je prilično preuzeo Hollywood.

Ali to nije samo bilo koji stari zeleni sok za naše Elle, koji možete vidjeti njoj ispijate na fotografiji.

Možda ste čuli vlastitih ulaganja modela, u "Super Eliksir" od "alkalizujućih zelenih", koji je prvobitno razvijen za njen nutritivnih liječnik dr Simone Laubscher - i danas se prodaje preko nje kompanija Welleco. Govorila je o tome opširno sa našim Beauty direktora Alessandra za #BeautyTalk - i zaklinje se potentni spoj 4 Essential super zelenila (plus 41 drugih super sastojaka hrane) je tajna izgleda tako sjajno.

Dakle, šta je nauka iza Super Elixir? Dizajniran da "podrži vaše zdrave ishrane na ćelijskom nivou", zeleni prah tvrdi da pomogne svih 11 sistem rada tijela na optimalnu funkciju, iz digestivnog do nervnog sistema.

Ideja je da se zelje "alkalise" naša tijela - koji su postali "kiseli" zbog zabave stvari u životu, kao što su kava, vino, poneti hrane ili popustljiv desert. A prema tvorac dr Simone Laubscher, "ključ za dobro zdravlje i sporo starenje je da svoj pH pravo".

Prah dolazi sa težak celeb odobrenje - očigledno Elle, koji izgleda neverovatno, ali i Nick Grimshaw i Daisy Lowe su navijači iskakanje prah u svoje napitke i sokove. I to ne samo Poznati - proizvod je rasprodan u Selfridges, dva puta.

Suosnivač Andrea Bux otkrio:

"Selfridges završio uzimajući dvostruko njihov bi otvaranje i dalje rasprodane. Moderni kupci žele ukupno pristup ljepotu i zdravlje i tragaju za premium rješenje kao što je SUPER ELIKSIR. Stvarno za manje od kave na dan, to je očito nije tako velika od skok za ljude. "

Rekavši to, Eliksir nije jeftin. A 150g kade košta 39 €, a 300g troškovi kadu 62 €, a 300g luksuz Caddy je 98 €. Naš savet? Ako sviđa eksperimentiranje s "alkalizujućih zelje" Elle, prvi pokušaj mnogo jeftinije Travel Pack. Sadrži 7 x 10g vrećicama, pakovanje je 19 € i ide na prodaju iduće sedmice.

Šta jesti prije i poslije Gym