Ellen DeGeneres Show: najbolji momci | BA.rickylefilm.com
Osobe

Ellen DeGeneres Show: najbolji momci

Ellen DeGeneres Show: najbolji momci

Najbolje trenutke iz Ellen DeGeneres Show

Jer svi vole Ellen ❤️

Ogromna hretan rođendan je kako bi Ellen DeGeneres, koji puni 60 godina danas!

Domaćin toliko volio Ellen DeGeneres Show je počeo svoju karijeru kao stand-up komičar u 80-ih godina, prije stvaranja i glumi u svom seriji Ellen u 90-ih godina. Tokom tog vremena, ona je slavno izašla na Oprah na The Oprah Winfrey Show, a još uvijek je ogroman LGBTQ ikonu.

Za neupućene, Ellen talk show prvo emitovana 2003. Godine i sada je na našim ekranima za 14 slavnih godina (and counting). To je opojan mješavina super A-lista Hollywood gosti, osjećati-dobar komedija i aktuelna ljudskih priča.

Kako bi proslavili njen veliki dan, evo nekih od naših omiljenih trenutaka iz emisije.

5 drugo pravilo s Kim Kardashian

Mogli bismo gledati Ellen 5 drugo pravilo igre na ponavljanje, ali Kim 's previše smiješno. Ona imena svoje tri omiljena sestre, tri stvari koje ne bi trebalo da zvati Kanye i govori o njoj poseban poklon za miris šupljine. Nice.

Ellen i Michelle Obama ići u kupovinu

Kao Michelle je došao do kraja svog mandata kao prva dama, Ellen ju je u kupovinu u CVS da joj pripremiti za život nakon što je Bijela kuća - i to je urnebesno. Ova dva su krajnji prijateljstvo ciljeve.

Daniel Craig ispunjava njegov najveći fan

Kada Ellen uređen za Bonda super fan, 8-godišnji Britton Walker, da razgovara Daniel Craig i prisustvovati Spectre premijer u Mexico Cityju, rezultat je bio čisto TV zlata. Ako je pogled na njega miješanje martinija sa sokom od jabuke i grleći goli život od Daniel Craig ne donosi suze na oči, vi zvanično imati prehladu mrtvog srca! Kao na stranu, ako ne već bili malo zaljubljen u Daniel Craig, od vas će biti nakon toga.

David Beckham dobiva masažu

Neslane šale su zaštitni znak The Ellen DeGeneres Show, a jedan sadrži David Beckham mora biti jedan od naših omiljenih izvođača svih vremena. Nosi skrivene slušalice u ušima i naredio da se ponovi sve što Ellen kaže da ga, Goldenballs otpreme u kandže nepodozrivom maserka. Gledajte i uživajte kao Becks savija neke ozbiljne djeluje kotlete, kao i neke gole mišića kada ga je Ellen naredi da skine majicu. Da li ipak mi spomenuti koliko mi volimo ovu ženu?

Amy Schumer donosi Lols

Prvo smo se zaljubila u Amy Šumer kad smo vidjeli njen nastup na Ellen show. Od 'hot probleme ljudi', na razmatranje svoje 'na bradi rizik', ovo je kao mini Amy stand-up nastup kondenzuje u šest minuta. Genijalno.

Adam Levine ispunjava svoju pravu ljubav...

Tri-godišnja Mila je najveći Adam Levine ventilator u svijetu. Ikad. Kada snimak njenog isključen (i za 'prigušen' ​​čitati približio na histerične) reakcija na vijest da je njen junak je udala otišao virusne, Ellen nju i njenu majku u emisiji pozvani. Bez znanja ih je također pozvao određeni g Levine. Jednom riječju: adorable!

Ellen uvodi svijetu Sophia Grace i Rosie

Imajući primećen Nicki Minaj super-fanove Sophia Grace, 8, i njen rođak Rosie, 5, na internetu, Ellen ih letio sve više od Essex u LA za razgovor i priliku da ponovo svoje virusne-Smash verzija Super Bass. Nepotrebno je reći da je bilo i neko usko povezani na stazu čeka u krilima i super žele da ih upoznam. Ko kaže da nikada ne bi trebalo ispuniti svoje heroje? 129 miliona YouTube gledatelja ne bi složio.

Amy Schumer je najkontroverznijih Citati