Ellen Page izlazi kao Gay - Ellen Page na Ellen | BA.rickylefilm.com
Osobe

Ellen Page izlazi kao Gay - Ellen Page na Ellen

Ellen Page izlazi kao Gay - Ellen Page na Ellen

Ellen Page korisnika Ellen DeGeneres o izlazi

Na Valentinovo ove godine, glumica Ellen Page objavio svijetu da je ona gej tokom emotivnom govoru na vrijeme da napreduju, u Vegasu. Ako niste gledamo u to vrijeme, pomaknite se prema dolje i to odmah.

Jučer, X-Men: Days of Future Past glumica je na Ellen DeGeneres 'TV emisiju da razgovaramo o olakšanje osetila nakon što joj je radila izlazi govor, i izrazila zahvalnost Ellen za izlaze u trenutku koji nije bio lako.

Ellen Page je rekao razgovor voditelja: "Drago mi je da budem gay, ja sam tako udobno biti gej, volim biti gej i iskreno to nije bilo sve do donošenja tog izbora u tome, gdje sam shvatila kao, ne, nosio sam ogromnu količinu stida i krivice što nije napolje i osetio sam izolovan iz LGBT zajednice, a sada ne znam. "

Stranica je opisao trenutak kao "najviše nervozan sam ikada bio u mom životu, sigurno Mislim da je moj najveći strah da se to što je čak i samo napad panike sasvim iskreno.".

"Ali znate", rekla je Ellen, "Bio sam tako spremna da to uradi i iskreno uzbuđena da to uradi, tako da je bilo kombinacija upravo takav uzbuđenje napokon biti na tom mjestu u životu gdje sam bio u mogućnosti da to. I [i bio] zahvalan da taj trenutak i zahvalan jer ste to radili u vrijeme kada je to bilo mnogo teže i mnogo strašnije tako da je. "

Ellen DeGeneres, stidljiv kao i uvijek, odgovara: "To ne izgleda kao da u to vrijeme, ali to je vrlo sebičan stvar To je stvarno samo najviše, mislim da zauvijek govoriti o tome, ali kako se osjećate. Budući da sam to? "

Ellen Page ide na reći Ellen kako sretna je ona otkad je izašao, rekavši joj: ". Ja nisam predvidjeti koliko sretan bih se osjećao u samo svaki aspekt mog života - samo jednostavnost i udobnost i zaista je bila prilično izvanredno da se osjećaju samo pomak, to je prilično preko noći previše. "

Ona je također uživa upoznavanje novih ljudi, koji gledaju da je za savjet: "Znate, to je tako lijepo da ljudi dolaze do mene i reci mi svoju priču ili znate reći, 'Hej, ja sam closet, možete li mi dati savjet. ' To su zaista lijepe trenutke da se podijeliti sa ljudima. "

IZVOR: ELLENTV

Dana 17. Februara 2014. Godine, napisali smo.

Vjerojatno ste već gledao Ellen Page 's izlaze govor u vrijeme kampanje za ljudska prava da napreduju konferencija za LGBTQ (Lesian, homoseksualaca, biseksualaca, transrodnih, dovodeći u pitanje) mladih. Ali ako niste, pomaknite se prema dolje i gledam - to je odličan govor.

Otkako Ellen obratio publici, i službeno je izašao kao gej, 26-godišnja glumica je imala opterećenja poznatih čestitali nje. Evo samo nekih od naših omiljenih...

Anna Kendrick

Mad Mad Mad ludo zaljubljena i pohvale za @EllenPage danas. Čestitamo, ti zapali, talenat i ljepotu.

- Anna Kendrick (@ AnnaKendrick47) 15. Februar 2014

Lance Bass iz 'N Sync

Upravo sam gledao Ellen Page izaći! Wow! Kakav govor! Čestitam !! #HRC #TimeToThrive http://t.co/XqKyusVq9A

- Lance Bass (@LanceBass) 15. Februar 2014

Kat Dennings

Kasnim u čestitajući divno @EllenPage na njenom prekrasnom govoru. Možete vidjeti težinu podignite ramena. Beyond inspirativno

- Kat Dennings (@OfficialKat) 16. Februar 2014

Ricky Martin

Vrlo lijepa Ellen Page !!! IM jako sretna zbog tebe !!! Vi ste slobodni! http://t.co/F3upFobC7g. Http://t.co/uHep8tPTmO

- Ricky Martin (@ricky_martin) 15. Februar, 2014

Tegan and Sara

Nikada potcijeniti hrabrosti je potrebno da bi sebe. Giant zagrljaji da @EllenPage

- Tegan and Sara (@teganandsara) 15. Februar, 2014

Mie Farrow

Lijepa, rječit govor !! Volimo te @ellenpage http://t.co/wbHJ4M61y1

- Mia Farrow (@MiaFarrow) 15. Februar 2014

Jesse Tyler Ferguson

Love Love Love @EllenPage & poruku je poslala je danas! Kakav savršen način da se završi Dan zaljubljenih!

- Jesse Tyler Ferguson (@jessetyler) 15. Februar 2014

Kristen Bell

Rivited po @EllenPage 's prekrasnih govora. Dakle, iskren i duhovit i artikuliše. Ona sija. Srećan Dan zaljubljenih svima. Http://t.co/s6fRvd8CNj

- Kristen Bell (@IMKristenBell) 15 Feb 2014

Kate Mara

Hej @ EllenPage.Be my Valentine? #respect

- Kate Mara (@katemara) 15 februar 2014

Zachary Quinto

Ja sam nasmijan velikim osmjehom za @EllenPage i veće osmeha za sve mlade ljude čiji su životi će biti bolje zbog nje.

- Zachary Quinto (@ZacharyQuinto) 15. Februar 2014.

Emile Hirsch

[Twitter id = "434544310067798016"]

Jaime King

Čestitam @EllenPage za dijeljenje Light, integritet i istine sa svima nama. Oba ekranu i van. Imam veliko divljenje za vas.

- Jaime King (@Jaime_King) 15. Februar 2014

Dana 15. Februara 2014. Godine, napisali smo.

Ellen Page je izaći kao gay.

Juno glumica je objavio vijest u to vreme Thrive konferenciji u Las Vegasu u petak, pred publikom LGBT mladih ljudi.

"Ja sam ovdje jer sam gej". Rekla je publiku.

"Umoran sam od skrivanja i ja sam umoran od laganje od strane omission.I patio godinama, jer sam se bojao da bi se. Moj duh patio, moj mentalno zdravlje pretrpjela i mog odnosa patio. A ja stojim ovdje danas, sa svim od vas, s druge strane sve to boli. "

Ona je rekla da se nada da dolazi od pomoći drugima "imaju lakši put".

U svom dirljivom govoru, Ellen je dodao da žive u centru pažnje je otežao joj da izađe.

"To je čudno, jer tu sam, glumica, koja predstavlja - barem u nekom smislu - industrija koja mjesta drobljenje standardi na sve nas", rekao je Page. "Ne samo mladi ljudi, ali svi. Standardi ljepote. Dobrog života. Uspjeha. Standarda koji, mrzim priznati, da me pogođeni."

"Vi imate ideje posađeno u glavi, misli da nikada ranije, da ti kažem kako da se ponašamo, kako morate ravnati i koji morate biti. Ja sam pokušavao da potisnu, da bude autentičan, da prate moje srce, ali to može biti teško ", priznao je.

Glumica, koja je postavljena na glumiti u predstojećem X-Men: Days of Future Past filma, je čestitao od sponzora konferencije, Human Rights Campaign, koji ju je aplaudirali za "uzimanje korake da žive otvoreno i izaći kao lezbejka ".