Ellie Goulding pokriva zvezdu - fotografije 2018 | BA.rickylefilm.com
Osobe

Ellie Goulding pokriva zvezdu - fotografije 2018

Ellie Goulding pokriva zvezdu - fotografije 2018

Upoznajte naše Avgust Cover Girl: Ellie Goulding

Happy GLAMOUR dan svima! Kao mala poslastica, koji se dopada sneak peek na snimanju Ellie Goulding 's poklopcem pucati? Hajde onda.

Dana 1. Jula 2014. Godine, napisali smo.

Otkrio mi je prošle sedmice da Ellie Goulding je GLAMOUR magazina potpuno novi poklopac star - i mislimo da ćete se složiti, ona izgleda pušenje vruće. U novom broju - od sljedećeg ponedjeljka - ona govori o svojim napadima panike, njena BFF Katy Perry i Taylor Swift, plus njen odnos sa McBusted je Dougie Poynter.

Na 27-godišnjak, Ellie Goulding definitivno nije kratak od BFF ili dva, a obzirom pola šanse imali bismo joj pletarstvo kosu i gledanje filmova oko nje, ali ženskog prijateljstva su jako važno za nju. Govoreći o frendovi s Taylor Swift i Katy Perry, rekla nam je: "Mi smo prijatelji, jer oni razumiju neprilikama Oni vide ono što je i nije pravi ja nisam ni blizu njihovom nivou slave, ali da sam.. Kažu, 'O, Bože, Taylor, to se dogodilo ", ona će biti kao," Girl, to je ništa. " Izdrži, takve stvari! Imam jak ženski likovi oko mene, stvarno super žena. Moja tura menadžer žena, moj menadžer je žena. Želim biti okružen moćne žene, a ne muškarci. "

Čujemo te, sestro!

Nakon što su nastupao na Glastonbury, zanimljivo je znati da je patila sa paničnim napadima na početku svoje slave: "Ima još psihološki haos... Ali, sve što radite je o tome kako reagirati na nešto Sve je kako odgovoriti I ja... Nije bio svjestan da je prije. Ali kada se shvatiti kako možete kontrolirati stvari, i prihvatiti stvari, možete nositi. "

Ali na sreću, to je ona ranjivost koja je pomogla pisanja ubica pjesme! "Postoji urođeni dio mene koji je vrlo jak. Ali će uvijek biti onaj dio mene koji idem u da pišem pjesme, da slabost, tu ranjivost. To je ono što sam pristup da napišem moju muziku. U ovoj industriji, oh Bože, da li je potreban debelu kožu! Ali to je onaj tanji kožu koja me je to dovelo ovdje. "

Redovna funkcija u 'Celebrity Abs-Spiration' galerija GLAMOUR-a, Eli zna da radi! Ali ona je dosta glasina da je imao operaciju grudi. "Ja sam skamenjena i ništa slično. Moji prijatelji će misliti da je to urnebesno. Sam trčao svaki dan za sedam mjeseci, možda i previše opsesivno, a kad sam prestao sam postao zaobljeniji. Moje grudi izgledaju veće jer je moja struka je manji. Ljudi potcijeniti kako možete oblikovati tijelo. Budući da sam prestao jesti meso i ribu, moje tijelo je bolje nego ikad. "

Avgustovskom broju, sa Eli, je od 7. Jula.

Preuzimanje za iPad mini i iPad

Oda Ellie Goulding stil