Emily Weiss Glossier Osnivač: od brda do Fobesa | BA.rickylefilm.com
Osobe

Emily Weiss Glossier Osnivač: od brda do Fobesa

Emily Weiss Glossier Osnivač: od brda do Fobesa

Upoznaj Emily Weiss, osnivač sjajnija: I da, ona je kao kul kao što biste očekivali.

The Hills Forbes 30 do 30 godina.

Emily Weiss prvi put došla u našu pažnju kada je imala cameo u američkim TV emisiji The Hills, i bila je to ljubav na prvi pogled. Jedan od It Girls fashion, Emily pogon sama u svijet ljepote i njena karijera je otišao od snage do snage. Ona je pokrenula svoj blog, Into The Gloss, u 2010. I stvorio kult ljepote brend sjajnija u 2014. Godini.

Ono što je inspirisalo da rade u industriji lepote?

"Ja sam uvijek bio ljepotu narkoman, opsjednut proizvodima. Volim ideja da žene postaju vlastite kustosi i dijele svoja razmišljanja o ljepoti jedni sa drugima, a to je kako sjajnija je rođen. Industrija do sada je bilo tako zasnovan na pravilima i to je lijepo da žene imaju glas putem društvenih medija obavijestiti marke ono što oni žele i kako oni koji ga nosi. Ja sam stvorio sjajnija da proslavimo to; to je platforma na kojoj slušam svoje klijente i reagirati na svaku njihovu potrebu - oni postaju ko-kreatori. Ljepota je element ličnog stila, i sjajnija proizvodi su moderne osnove koje čine okosnicu svačije ljepote rutinu. Jednom kada imate bazu, možete dodati akcentima, kao zajapureno obraza ili svijetle usne. "

Kako se nastavi?

"Uvijek sam vremena za sebe. To je stvarno važno. Primjenom moje njege kože je definitivno vrijeme kada mogu opustiti i uživati ​​u zastoj. "

U čemu je tajna vašeg uspjeha?

"Povratne informacije - Uvijek sam ga pozdravio. To je način na koji vas potpuno od snage do snage. Imam 105 ljudi koji rade za mene i imamo neverovatan sjajnija zajednice. Ne postoji hijerarhija - svako ima glas i ulaz u brend ".

[Instagram id = "BY_3_A8nEkN"]

Koji su najbolji i najveći izazov stvari u svom poslu?

"Žongliranja veći snovi - mi smo u SAD-u, Kanadi i sada u Londonu. Moja vizija je ogroman za sjajnija, tako da moramo hodati prije nego što pokrenuti, ali tek smo počeli, pa ostanite s nama. "

Koja je vaša go-u ljepoti izgled?

"Volim svjež kože - možete ga nositi sa bilo čim, formalnu haljinu ili dnevnu boilersuit. Ja uvijek nosim vezovi maskare i ja sam nikada bez mog balzam za usne -. Ja panike kada to nije u torbi "

Ako niste radite svoj posao, šta bi ti radila?

"Ja bih bio kritičar hrane! Volim jesti i iskustva za blagovanje. Možda ću pokrenuti Instagram račun dnevnika hrane... "

U mom kozmetička torbica...

Balzam Dotcom u Rođendan 9 €, Boy Brow u Clear 14 € i Prajmerisanje ovlaživač 29 € sve sjajnija; Créaline H2O micelarna otopina za čišćenje 10 € Bioderma; Lait-Crème Concentre 20 € Embryolisse; Accord Oud EDP 142 € za 100ml Byredo Parfums.