Emma Roberts Evan Peters Brak - vjenčanje vijesti i fotografije | BA.rickylefilm.com
Osobe

Emma Roberts Evan Peters Brak - vjenčanje vijesti i fotografije

Emma Roberts Evan Peters Brak - vjenčanje vijesti i fotografije

Emma Roberts i Evan Peters su u braku

Nakon nekoliko podele i okupljanja, par je konačno vezao čvor.

Drugi split za Emma Roberts i Evan Peters. Tako je, to je vjerovao ovaj par su se razišli po drugi put.

U junu prošle godine, American Horror Story costars otkazao svoj angažman, ali ponovo okupili kasnije u ljeto.

Nije poznato zbog čega se par razišao, ali avaj, to nije bilo suđeno.

IZVOR: US Weekly

Dana 13. Jula 2015. Godine, napisali smo.

Nema ništa gore nego što da radi sa svojim bivšim nakon neuredan raspada. Ali to je upravo ono loše Emma Roberts i Evan Peters morali proći kroz ovaj vikend na Comic Con.

To se dogodilo Rob i Kristen u posljednjoj Twilight film, a sada Ema i Evan su najnoviji žrtve ovog nezgodno-as-pakao situaciju. Duo pojavila posebno na crvenom tepihu u legendarnom događaj, a zatim, prilično bolno, samo četiri mjesta, osim tokom panel.

Odgovarajući na pitanja za American Horror Story, u kojem su oba zvezda, kao i Emma novi predstojeći drama Scream Queens, oba aktera su bili prisutni na panelu u San Diegu u nedjelju.

Ema i Evan je bilo teško čitati jer je odgovorio na pitanja iz publike i pozirala za fotografije na crvenom tepihu. Emma je, međutim, izgledaju sjajno u visoko uz vrat swing haljinu i špicaste crne potpeticama.

Nažalost, za njih oboje, ovo okupljanje neće biti ograničen na jednu ploču, kao što zvijezde su oba postavljena da se pojavi u narednih seriji American Horror Story.

Nadamo se da će par rastali prijateljski, ili stvari koje bi mogao dobiti ozbiljno neugodno.

13. Juna, pisali smo.

Ovo je tužna vijest - Emma Roberts i Evan Peters navodno otkazao svoj angažman.

"Oni su bili borba," jedan insajder je rekao US Weekly na par, koji su bili zajedno tri godine, dodajući da je njihova zauzet rasporedi su krivi za to. 24-godišnji i njen 28-godišnji dečko, kako je glumio u American Horror Story i počeli da se zabavljaju u 2012. Dvije godine kasnije su se verili na Božić. Samo Jared tvrde da je split bio prijateljski (zar ne uvijek?).

IZVOR: US Weekly i tek JARED

U julu 2014. Godine, napisali smo.

Kao da Facebook feed nije prekriveno dovoljno "OMG smo angažovani!" statuse i "stavio prsten na to!" slike - pola Hollywooda Izgleda da namerava da jedni druge, previše!

Najnovije starleta da se bavi? Emma Roberts i njen American Horror Story: Coven, ko-zvijezda i dečka Evan Peters.

Prema Extra, 26-godišnji glumac pojavio sa pitanje Emma sa žuto zlato dijamantni prsten za Božić u New Yorku - par tada slavio nad NYE u Londonu.

Iako je rep za Emma još nije potvrdio angažman, fotograf Tyler Shields, blizak prijatelj para, njih oboje čestitao na vijest tweetovanjem ispod slike, rekavši da je potvrdio da su zaista voleli:

Čestitamo @RobertsEmma i Evan Peters za dobijanje Bavi je to bio trenutak znao sam da ju je stvarno volio! pic.twitter.com/3XjovLt8Jj

- Tyler Shields (@tylershields) 6 Jan 2014

Bračni par imao burnu nekoliko godina - sa Emma uhapšen u julu 2013. Godine u Montrealu kada je borba ostavlja Evan imaju krvav nos i tragove ugriza, a Ema sa modrice nogama. Međutim, Evan nije tužiti i par nisu raskinuli, sa glasnogovornica Emma komentirajući da je "To je bio nesretan incident i misunderstanding.Ms. Roberts je pušten nakon saslušanja i par zajedno rade na kretanje pored nje. "

Prijatelji su opisali svoj odnos kao "prilično ekstreman", a Evan je provalila o svojoj ženi-to-biti kad je prvi put sreo na setu odraslih svijetu.

"Mislim da smo oboje imali pale jedna na drugu, ali nismo znali to. Čim je urađeno film koji smo počeli da se družimo i sve je bilo savršeno."

I listu gostiju za veliki dan coupe-a? Naravno da uključi Emma poznatu tetka Julia Roberts.

A-List Heartbreak: Parovi koji su se nazvali otkaz u 2016. Godini