Emma Stone peva devojke Spice - Emma Stone Capital FM | BA.rickylefilm.com
Osobe

Emma Stone peva devojke Spice - Emma Stone Capital FM

Emma Stone peva devojke Spice - Emma Stone Capital FM

Emma Stone dobiva vrtoglavicu preko Mel C iz Spice Girls

Nije tajna da je Emma Stone je hardcore Spice Girls ventilator - otkako je otkriveno, radio i TV voditelji su skakanje na bandwagon u nadi za neke odlične snimke koji će ići virusne (slično kao i jedan radio na Australian šou, 2Day FM ).

I to je bilo ne razlikuje na Capital FM danas. Emz i njen čovjek Andrew Garfield pošao da pronađe Greg Burns i Kat Shoob na njihovim radio emisiji - odmah nakon su razgovarali TOWIE i MIC sa radija 1. A na ovom izletu je zapravo imala FaceTime razgovor sa Mel C, zvani Sporty Spice. Stvarni razgovor!

Naravno, to nije Emma Omiljeno Spice Girl (Baby Spice je njen krajnji idol), ali je izgledao veoma sretna da se razgovor na Mel C.

Dana 20. Marta 2014. Godine, napisali smo.

Zaboravljamo da poznatih su samo normalni ljudi ponekad. Uzmite Emma Stone na primjer - dok mnogo devojaka fangirl preko nje (nama uključen), zaboravljamo da bi ona mogla imati idola, previše!

Na putu u Australiju, na promociji svog novog filma The Amazing Spider-Man 2, Emma Stone je dao intervju 2Day FM. U video vidimo Emma se pravilno radili se preko video poruke od Mel B. Znaš, Scary Spice iz Spice Girls.

Kada Mel B (koji ponekad ko-domaćina na 2Day FM) izvinjava što nije bio tamo u lice, Emma Stone zaustavlja i pita: "Da li je Mel B razgovara sa mnom? O moj Bože, tako sam uzbuđena. Ja legitimno plače. Ja sam najveći Spice Girls fan ikad. "

Mel zatim pita 25-godišnji Emma da obavlja svoju interpretaciju jedne od Spice Girls pjesama. Ako nas je to bilo, mi bi se zgrčio i odmah izbegao zahtjev, već zato što Emma je sjajan, ona zapravo je to uradio. I ona nije igrao sigurno ni - uradila je Wannabe rep.

[Html #### Id¬13hdkl]

Davne 2012. Godine, Emma Stone otkrila je vijest da je ona bila Spice Girls ventilator, i rekao Entertainment Weekly da kada je bio mali je "htjela oblačiti kao Spice Girls... Imao sam zvono dna. Mnogo mira znakova... Sam htio biti Baby Spice ".

Vidi: Pa normalno.

A-liste. Oni su samo tako normalno.