Emma Watson i ragbi dečko Matthew Janney raspad | BA.rickylefilm.com
Osobe

Emma Watson i ragbi dečko Matthew Janney raspad

Emma Watson i ragbi dečko Matthew Janney raspad

Emma Watson je odvojila od dečka Matt Janney

Mi vam donosim tužnu vijest da je Emma Watson i njen dečko Matthew Janney više nisu zajedno. Par, koji su datiraju još od početka 2014. Godine, split prije mjesec dana.

Harry Potter zvjezdice / kick-ass feminističke i dalje prijatelji sa svojom 22-godišnji ragbi ex, ali su navodno podijeliti s obzirom na 24-godišnjak je užurban raspored rada.

Glasnogovornik Emma Watson je potvrdio "prijateljski" split Daily Mail novine.

Ova vijest dolazi nekoliko mjeseci nakon što je ona je viđena kreće iz njenog doma u Londonu uz pomoć ragbi igrača, što je izazvalo spekulacije su se kretali zajedno.

Očevidac je tada rekao: "Par je bio vrlo srdačan dok su išli stavke U jednom trenutku Matthew omotan ruke Ema okolo i poljubio je.".

Emma je ranije priznala da voli da ljubav normalnih momaka, a ne kolega glumaca i pokušava joj najbolje da ih "zaštiti", kako ona vjeruje svoju "nepravedan" za njih biti prisiljen u javnosti.

Djevojčica kao izvanredan kao Emma Watson neće biti jedan za dugo. Može predlažemo određenu Harry Styles, možda?

8. Septembra 2014. Godine, napisali smo.

Preseljenja može biti tako dosadan, zar ne mislite? Ti bi zamisliti celebs će platiti nekome da vuku oko kutije i dobiti sve prljave, tako da oni ne moraju da - ali ne i Emma Watson. Ovog vikenda mega bogata filmska zvijezda provela vikend kreće njene imovine iz nje kući u Londonu, dok se priprema da se preseli kod dečka Matt Janney.

I iako ne možemo vam pokazati slike (sorry, morali bismo da Remortgage sve naše domove da ih kupe i sumnjamo Emma i Matt imaju prostora za sve nas), mi ćemo vam u pravom smjeru, ovdje.

Slike pokazuju Emma Watson sa kosom je neuredan lepinja, obučen u traperice i tamnu skakač, noseći kutije i košare za svoje stvari u auto.

Najbolji malo o kući potez Emma 's vraški vruće dečko Matt joj pomaže, a par su viđeni imaju lil mazimo van.

24-godišnji Harry Potter zvjezdice prvi počeli da se zabavljaju ragbi igrač Oxford University Matthew Janney krajem prošle godine.

Izvor: OGLEDALO

Dana 8. Januara 2014. Godine, napisali smo.

Emma Watson se odvojila od svog dečka dvije godine, Will Adamowicz, u ljeto, a sada se čini da je ona upoznala novog momka - i njegovo ime je Matthew Janney.

Matthew je kolega student na Univerzitetu Oxford, i igra ragbi za Oxford. Malo je predivna previše - bradatog Gent je nazvana Oxford najpoželjniji neženja i bio je proglašen za najboljeg tražim igrač je od strane univerziteta ragbi tima Twitter račun.

Go Emma!

Rečeno je da je 23-godišnji Harry Potter glumica je u ranim fazama svoje veze sa ragbi komadina, a dva se kaže da su "veoma mnogo u jedni druge". Rekao je izvor Daily Mirror ". To je rano, ali su veoma mnogo u međusobno" Matt je pravi hit među djevojkama, ali je možda konačno upoznao svoju utakmicu. "Ona ne trpi budale rado. Ali Matt je divan momak, karizmatični i inteligentan. Oni napraviti veliki par."

Pa šta ti je još potrebno znati o Emma 's novog čovjeka? On je stara 21-godina-, pohađa Oriel College univerziteta, studira srednjovjekovne i moderne jezike, a tečno govori ruski, francuski i španjolski.

On je također tečno na jeziku Lurve, obvs!

Emma Watson je Hair & Beauty: onda vs sada