Fearne pamuk o pravljenju grešaka | BA.rickylefilm.com
Osobe

Fearne pamuk o pravljenju grešaka

Fearne pamuk o pravljenju grešaka

Fearne Cotton: "To je u redu da se greške"

Glamur kolumnista dobija iskren o pravljenju grešaka na dnevnoj bazi.

To je 5:00 i mislim da sam već danas je oko pet, možda šest grešaka. To je u prosjeku dnevno na planeti Zemlji za većinu nas, mislim - ako smo spremni prihvatiti ono što se stvarno događa.

Mnogo puta smo upirati prstom, zazire od suočavanja ili jednostavno ignorirati svoje postupke kako bi olakšao stvari za sebe. Postali smo nacija koja se pretvara smo bez greške, da se uklapaju u ono što mislimo da svi drugi rade. Društveni mediji definitivno povišene ovo, kao i sve izgleda sjajno, besprijekoran i fantazije kao što su online, što je mnogo teže za nas da prihvatimo vlastite sumnje i osjećati ok o njima.

Današnji greške do sada:

1.) u 6:30 sam bio malo mrzovoljan iz drugog prekida noći sna. Sklon sam da spavam lagano, nikada nije ronjenje u sočne, restorativni noći kip i sinoć je bio jedan od onih površno one. Izašao sam na krivu nogu i bio je mrzovoljan stari torbu sa svojim mužem.

2.) Otišao sam na trčanje da razbistrim glavu - ovo brzo 30 minuta se na svoj na svježem zraku obično pomaže nakon sna loše noći. Tokom kas kroz obližnjem parku sam se osećao krivim o odlasku bez rekavši mi da moj suprug i osjetio krivim da ne bude sa svojom decom. Ovo je najveći gubitak vremena kao što sam trebao samo uživala u svakom trenutku svježeg zraka i zahvalan za to.

3.) Moj sin je očajnički želio komad rođendansku tortu njegova starija sestra i ja sam rekao ne za oko 15 minuta prije nego što se. Nedostatak sna dobio bolje od mene i sam dao. Pravilo roditeljstva broj jedan je slomljena i tortu prag su prešli. Jednoroga torta je gutala u rekordnom vremenu ostavljajući Rex sa šećerom visokim i svježe pobjede.

4.) sam uporedio sebe na drugu. Koliko često se podsvjesno uraditi bez shvatajući posljedice? Instagram je tako zabavno, ali i najlakše mjesto za tu mentalnu zločin održati. Pogledao sam sliku, napravila pretpostavke i odnosu sebe. A jedan od načina putu u propast. Ja stalno učim ovu lekciju. Mora truditi!

5.) stavio sam se donošenje odluke za neki drugi dan. Postoji nekoliko odluka Moram da ali stalno odlažem i nadajući se da će se situacija odvijati na vlastitim. Pranje, sortiranje čarape, preuređivanje frižideru - ništa izbjeći izvršenje na jedan put na ovom raskršću. Možda sutra?

To je vrlo lako napraviti greške ceo dan, a to je mnogo teže da ih posjeduju. Prihvaćanje im omogućava nam da znam da je to u redu i normalno da ne bude "savršen" (šta god to bilo). I to je također u redu da bude empatičan prema drugima koji jednostavno rade isto. Mi smo skloni da prerano na našem soapboxes brzo kad nas drugi iritiraju, jer smo se parkirali sve naše vlastite greške na jednu stranu. Proslavite svoj pobjede i svoje greške, a ne birati lekcije koje kriju unutra.

26 feministkinja citati iz žene koje razbijaju