Fearne Pamuk: Pam Hogg pista kolica | BA.rickylefilm.com
Osobe

Fearne Pamuk: Pam Hogg pista kolica

Fearne Pamuk: Pam Hogg pista kolica

Fearne Cotton: zašto moram da uplaše s ** t od sebe

Self-priznao 'izazov narkoman' Fearne sama nedavno naći na LFW pisti. I ona je skoro povraćao. Ali, evo i zašto nikada neće prestati guranje sebe.

Stajali u promaje hodnik, usisna upakovane u bijelog PVC i stoji pored niza mladih eterična žena nije moj uobičajeni nedjelju. Dakle, kako sam završio u nizu dugonogih ljepote na pisti tijekom London Fashion Week? Ja sam još uvijek nije 100% siguran, ali ono što znam je da trenutaka prije izlazio na pisti Osjećao sam se kao da ću se onesvestiti, povraćam, usrao ili možda sva tri odjednom.


Hodanje u Pam Hogg emisiji bio je neobičan preokret, ali to svakako nije bio prvi put da sam osjetio kao da sam mogao proći iz živce. Ja sam izazov narkoman. Reci mi da nisam dobar u nečemu, ili pokažite mi posao misliš da ne mogu, a ja ću prokleto probati. Možda sam užasno u tome - ili možda potpuno ne - ali ja ću ga dati sve.

Nisam siguran zašto imam želju da stalno testira sebe kao niko drugi mi ne prisiljava da to uradi. To je lična test koji muči i gratifies mene u jednakim mjerama. Bio sam na ovaj način dokle god mogu da se setim.

Počela sam raditi u ranoj dobi, što može dovesti da verujem da sam uvijek bio prepun prirodnog samopouzdanja. Ne toliko. Prvi put da sam predstavio svoju prvu TV vezu sa mojim dragim prijateljem Reggie Yates Sjećam se osećam potpuno okrenuo se. Tišini koja je natopljena u sobu prije nego što sam govorio bio bolan i svaki dio mog tijela osjetio čudno. S vremena na vrijeme, ja i dalje troši isto senzacija kad radim, ali iskustvo me je naučilo da je olakšanje i visoke osećam kada je posao gotov daleko nadmašuje mixed bag osećanja unaprijed.

Ja sam potpuno suprotnim kod kuće. Gdje je moj suprug i djeca su zabrinuti želim miran, želim izbalansirati i želim sigurnost. Ali u mojoj karijeri moj instinkt je da živi život na rubu i korak ispred moje zone udobnosti. Ne želim da igramo na sigurno, ne želim da se odmorim na ono što sam ranije postigli i ne želim da se dosadno.

Lično mislim prestravljuje sebe i pokušavamo nešto novo je zdrav, da li je to hobi, odredište, odnos ili način razmišljanja. Sve se zaglavimo u navikama i rutine se smatraju nepokretnih ali prebacivanje stvari otvara vrata, donosi nove ljude u svoj život i uči nas nove lekcije.

To je razlog zašto sam redovno izazov svoje granice i uvjerenja. Čak i ako krene po zlu ja ću nešto naučili o sebi. Vratimo se mi na London Fashion Weeku.

Ja ne mogu biti u narednih Naomi Campbell, ali hodajući u Pam emisiji sam saznao da je modnom svijetu nije toliko zastrašujuće i suzdržana, kao što sam percipira. Naučio sam da mogu i dalje biti neuredni, željan i tačan, preterano oduševljen žena da sam i družim sa hladnom mode vrste. Takođe sam naučio da se suoče sa mog straha od suditi prema drugima jednostavno što me u potpunosti vanzemaljskom okruženju. I to nije bilo u redu, bilo je zabavno.

Pa zašto se držimo ono što ljudi očekuju da uradiš? Zašto ne osjećaju okamenjene s vremena na vrijeme? To je možda bio moj prvi i posljednji ikada Shimmy pistom, ali to sigurno neće biti posljednji put da sam se potpuno i krajnje iz moje dubine. Donose na sledeći izazov!