Feathers Band Bruno Mars Prince Woodkid Volim te - muzičke vijesti i recenzije | BA.rickylefilm.com
Osobe

Feathers Band Bruno Mars Prince Woodkid Volim te - muzičke vijesti i recenzije

Feathers Band Bruno Mars Prince Woodkid Volim te - muzičke vijesti i recenzije

MUSIC: Ove sedmice smo Loving...

Veliki ženski bend oživljavanja 2013. Godine nastavlja sa perjem! Plus, najnoviji od Prince, Bruno Mars, Woodkid i više.

Feathers

Track: Land Of The Innocent

Od: Ako se sve Evo, 15. April 2013. Godine

Sa svakom novom godini koja scurries u postojanje, nova smešno nadimak za izmišljena žanr je rođen. I 2013. Godine, čini se, već je godišnje za 'psihodelični san pop'. Imali smo Echo komore Melody, a mi ćemo imati Haim. Ali nemojmo super na trend Ones za gledanje, perje, koji osim nosi sve prave stvari, udarajući sve prave poze i kreće u svim pravim krugovima, imaju muziku prilično pravo zaboraviti, previše. Slučaj u točki - Land Of The Innocent. Nema na čemu.

Bruno Mars

Track: Kada sam bio tvojih Man

Od: Unorthodox Jukebox, od sada

Priznaj. Voleo si svojoj zadnjoj melodiju. Ne, nije me briga kako kul si. Kako alternativa svoj kolekciju ploča. Tweetovao vam o tome. Preuzet je. Slušao da ga na ponavljanje. Ti si vjerovatno i zabrinut da je njegov nastavak singl, kad sam bila Your Man, neće imati baš isti, efekt žanr-prkosi. Ali budite sigurni - ako je suza-trzanje, Day-odgovarajuće Valentinovo balada ne to učiniti za vas, njegova 70-čovjek-ffant volje. Samo bog te blagoslovio, Bruno Mars. I Samo bog blagoslovi vaše iskreno neverovatno stilista. Čak i ako je on napravio izgledaš pomalo kao Adam Sandler u The Wedding Singer.

Woodkid

Track: I Love You

Od: The Golden Age, TBC 2013

Riječi kao što su 'epski' su izmišljena da opiše znamenitostima i zvuči kao Woodkid I Love You. Naravno, CGI kitovi su malo čudno. Ali, baš kao i jednako kreće Run Boy Run, ovo je još jedan lijepo režirao, besprijekorno proizvodi, nadrealistički soundscape koji će vas istinski ostaviti u strahopoštovanje. Ja ću pokupiti vilicu sa stola u trenutku. Žao mi je, šta je? Ovaj tip je odgovoran za Katy Perry 's Teenage Dream video? I Taylor Swift 's Back To December ?! No, to je u redu. Ja ću ostaviti vilicu zarobljenog dalje gde je.

Noć motora

Track: Sedamnaest

Od: TBC

Nemojte prilagoditi rezolucije - ovo nije snimak iz Starog Grey Whistle Test oko 1979. To je debitantski video spot od Bowie-obožavaju Noć motora. Oni su samo traje nešto više od godinu dana, ali u Londonu četiri komada su već našli igrajući rasprodatim predstavama i podrške Kaiser Chiefs. I kladim se da su ih izgledaju blesavo, previše. Da, da ste čuli njihov zvuk. Nekoliko puta, u stvari. Ali veruj mi, vi ćete biti pod velikim pritiskom da biste zaustavili reprodukciju.

Princ

Track: Doručak mogu čekati

Od: TBC

Istina je! To nečujan ThirdEyeGirl * kašalj * Princ * kašalj * izrodila još jedno iznenađenje prate ove sedmice. Praćenje njihovog (njegovog) posljednji kraljevski sjenica-bitni, više-rock'n'roll-nego-a-par-of-leopard-print-spandex odvijačem, je li to - je fanki-nego-the- parlament, glavni kuvar-od-Ri-Ri's-undercrackers, doručak mogu čekati. Ozbiljno. Seks bas je van. I možemo osjetiti festival najava dolazi na...

Koji donosi ME na sledeće POINT...

... Moj san Glastonbury headlinera. U roku od nekoliko nedelja, željan članovi GLAMOUR.com tim će saznati da li stotina funti oni spunked daleko na karte ovogodišnji glavni događaj je bio dostojan ulaganja ili gubljenje teško zarađenog DOSH (hajde Macca... Don 't to sve pokvari za nas sada). Fleetwood Mac dobro iz trčanja, nakon nekoliko pametan tako i tako napravio, a očito i malo neugodno mjere da oni već igraju datumi u SAD-u preko tog vikenda. So. Ko bi mi da vidim tu umjesto toga? Lično, smatrao bih kartu kupiti veliki uspjeh ako sljedeće krasila piramide pozornici sa svojim prisustvom:

1) ljubičaste jedan sebe. Princ. Sve ovo Thirdeyegirl procurio novi materijal je do sada bio izvanredan, i što bolji način da pokaže svoj novi inkarnacije kao glavnog glumca u sve-ženski bend (da način) nego don fini par platforme, ogrtač, a možda neki spandex za naslov Glasto? Njegov nastup na Hop Farm prije nekoliko godina je glasao jedan od najvećih naslova nastupa svih vremena, tako da je prilično sigurna.

2) David Bowie. Hajde. Predstavite nam tanke bijele nadi da će igra cijelu ZIGGY STARDUST I pauci IZ MARS. A onda možda ćemo pustiti ti nekoliko novih, previše. Pošto to si ti.

3) The Rolling Stones. Imaju biti krajnji, stvarno, zar ne? Oni su izmislili rock 'n' roll.

4) Bacanje u wild card ovdje, ali ja ne bih bio razočaran ako XX je na pozornicu. Napravili su odličan posao na Bestival prošle godine. Ne gledaj me tako, oni nisu!

5) OK, OK - "Gdje je francuski dance muzike? ' Čujem te refren. Ne? Nisi to rekao? Samo u mojoj glavi? Kako god. Daj mi Daft Punk na toj glavnoj bini bilo koji dan. Ja bih izgubiti moj um gleda ljudi na laptopovima igraju elektronske melodije vrlo glasno izvan njihove spavaće sobe. Stvarno, ja bih.

DO SLJEDEĆEG PUTA…

Uzmite DNEVNICI OUT. Najbolji film, MUZIKA I TV JAVNOST ove sezone

Da li ste videli najkontroverznijih NAJNOVIJE IZLOŽBA holivudskih fotografa?

Reading & LEEDS DRUGI HEADLINER JE POTVRĐENO - Šta ti misliš?

LAWSON DRUMMER ANDY (KO JE BRITANSKI BORN i NALAZA) objašnjava zašto god je pričao sa italijanskim ACCENT