Film Stiva Džobsa - fotografija Michael Fassbender i prikolica | BA.rickylefilm.com
Osobe

Film Stiva Džobsa - fotografija Michael Fassbender i prikolica

Film Stiva Džobsa - fotografija Michael Fassbender i prikolica

POGLEDAJTE: Michael Fassbender u novom filmu poster Steve Jobs

Imamo prvi pogled na novi film plakat za predstojeću Steve Jobs film, u kojem glumi Michael Fassbender.

Crno-bijele slike vidi Michael Fassbender duboko u misli, i mislimo da ćete se složiti, plakat slika prilično usamljena figura.

Seth Rogen i glumi u filmu, i igra suosnivač Applea Steve Wozniak, a Kate Winslet kao Joanna Hoffman, član originalne Macintosh tim.

Film je režirao Danny Boyle i napisao Aaron Sorkin, i da će udariti UK bioskope 13. Novembra.

Ovdje je najnoviji trailer.

Dana 18. Maja 2015. Godine, napisali smo.

Prva fotografija i teaser trailer Michael Fassbender kao Steve Jobs je objavljen - i to nas je sve malo uzbuđen.

Doduše, ovo je veoma su djelić onoga što možemo očekivati ​​od biografski film, ali sa Danny Boyle kao direktor, Aaron Sorkin kao pisac i zvijezde, među kojima su Kate Winslet, Seth Rogan i Jeff Daniels, to mora biti jedan od većina željno očekivani filmova godine.

Film koji je objavljen 13. Novembra, prati lansiranje tri od najpoznatijih Jobs 'proizvoda, zaključno sa otkrivanja iMac 1998. Godine.

Navodno film će biti strukturiran u tri 30-ak minuta scene u rasponu od 16 godina, ako život Apple suosnivač i održat će se u realnom vremenu na "dva slušaonice, restoran i garaže".

POGLEDAJTE Teaser Trailer NASTAVKU

21. Novembra 2015. Godine, napisali smo.

Je Steve Jobs biografski film ikada će se dogoditi? Nakon Christian Bale je napustio i Leonardo DiCaprio negirao svoju ulogu u tome, nije gledao previše pozitivne - i sada Sony je navodno odustala od projekta.

Međutim, nemojte se bojati, film navijači - očigledno Universal Pictures prave jak potez da se film o.

U zadnje provjere, Danny Boyle je režije, Seth Rogen se pričalo da se igra Steve Wozniak i Jessica Chastain je za ulogu Jobs kćer.

Zvuči kao da će biti odličan film - sada nadajmo se to stvarno događa.

Na utorak, 4. Novembra 2014. Godine, napisali smo.

Jedva smo mogli držati korak s onim što se događa sa ovim Steve Jobs biografskom filmu - filmske zvijezde padaju kao muhe.

Prošle sedmice smo pisali da Christian Bale je uzimao dio suosnivača Applea u Aaron Sorkin napisan film biografija, ali sada The Hollywood Reporter isključivo otkriva da više nije slučaj.

Zašto? Pa, THR kaže: "Izvori kažu Bale, nakon dugog razmišljanja i konfliktne osjećaje, došao do zaključka da nije bio u pravu za dio i odlučila da se povuče Skripta je rekao da se mogu podijeliti u tri čina taj detalj Jobs priprema za tri prezentacije. Koji je došao da definiše svoj život i život kompanije koju je osnovao zajedno, izgubljeni i vratio u ".

Poslove biografski film je u radovima od najmanje 2012, kada je Sony je najavio da će Sorkin napiše film zasnovan na Walter Isaacson najprodavaniji biografiju.

Veruje Seth Rogen je sada u razgovorima da igra ulogu, ali nema zvaničnih ponuda je postignut.

[Html ## ## Id¬cwh7h]

24. Oktobra 2014. Godine, napisali smo.

Christian Bale, poznat po svojoj ulozi u The Dark Knight filmova i American Psycho, postavljen na glumiti u Steve Jobs biografski film film, Poslovi, u režiji Danny Boyle.

Pisac filma, Aaron Sorkin, potvrdio je Bale imenovanje u četvrtak u intervjuu za Bloomberg, u kojem je otkrio Christian nije čak ni na audiciju za ulogu.

Prema Sorkin, koji je napisao scenarij za Poslovi na osnovu službeno odobrila autobiografija Walter Isaacson, svaki kadar filma će imati Bale.

Prema IMDb stranici filma, David Fincher (njega od Iščezla-slavu) je prvobitno potpisali da režira, ali je ispao iz filma nakon što je tražio 10 €, 000 plaću i potpunu kreativnu kontrolu. Wowser!

Izvor: Bloomberg

3. Oktobra 2014. Godine, napisali smo.

The Hollywood Reporter su potvrdili da je Leonardo DiCaprio neće igrati Steve Jobs u predstojećem biografskom filmu je napisao Aaron Sorkin.

Glasine o Steve Jobs film su tutnjali na duže vrijeme, a to je druga velika promjena što se dogodilo ove godine. Prvobitno, David Fincher je u pregovorima da režira film sa Christian Bale kao vodeća zvezda, ali je u aprilu, studio umjesto odlučio da ide sa Danny Boyle, direktor Slumdog Millionaire, a Leonardo DiCaprio će igrati za vodstvo.

Prema The Hollywood Reporter, Lav planira na uzimanje "poduži odmor od djelovanja" nakon završetka Revenant.

Ali ko će igrati Steve Jobs sada? Na tragu najava Leonardo 's, i niz drugih aktera su smatrali da igraju ulogu, uključujući i Christian Bale (ga opet!), Matt Damon, Ben Affleck i Bradley Cooper.

IZVOR: THR

Najbolji biografski film film novu šminku svih vremena