Frankie Bridge vijesti o djeci: trudna je s drugom djecom | BA.rickylefilm.com
Osobe

Frankie Bridge vijesti o djeci: trudna je s drugom djecom

Frankie Bridge vijesti o djeci: trudna je s drugom djecom

Frankie Bridge rađa drugog sina

Frankie Bridge je rodila drugog sina sa suprugom Wayne Bridge. Bračni par objavio je vijest na Twitteru u subotu, pišući: ". Naša prekrasna dječaka Carter Bridge je rođen jutros"

"On je apsolutno savršen - Parker je toliko uzbuđen da bude veliki brat!"

Njihov najstariji sin Parker je rođen 2013. Godine i subotom zvijezda zadobio teške jutarnje mučnine s obje trudnoće. "U jednom trenutku sam samo ležao na podu jer čak i kreće oči me čini loše", rekla je ona.

Pjevač je morao da se povuče iz strogo Come Dancing turneju jer je osjetio previše bolestan da obavljaju. "Žao mi je. Toliko sam se radovala tome", rekla je ona fanova.

8. Januara 2015. Godine, napisali smo:

Čestitamo Frankie Bridge i njen suprug Wayne Bridge - oni očekuju svoje drugo dijete.

Zvezda subotom - koji već ima 14-mjesečnog Parker sa svojim suprugom, penzionisani fudbaler Wayne Bridge - potvrdio je vijest o njenom zvaničnom Twitter nalogu.

Ona je napisao: "Tako uzbuđen da vam kažem da Wayne i ja kasnije ove godine očekuju još jednu bebu smo licemjerje čekati Parker imati brata ili sestru (sic)."

25-godišnjak također je otkrila da nije osjećao dobro i da će morati propustiti Strictly Come Dancing turneje, koja je zbog održati kasnije ovog mjeseca.

Ona je dodala: "Nažalost sam stvarno dobro s mojim trudnoće i neće moći da učestvuju u strogo turneje Jako mi je žao što sam bio toliko radujem (sic)..."

Frankie i njen suprug otkrio službenu izjavu: "Wayne i ja smo zadovoljstvom objavljujemo da očekujemo naš drugi bebu.

"To je vrlo rano, ali ne možemo biti sretniji i Parker će napraviti divan velikog brata".

Navijači i prijatelji podjednako su ponudili svoje čestitke pjevač, uključujući Strogo je spin-off voditelj, Zoe Ball.

Zoe rekao je One Show: "To je divno vijesti, čestitam za Frankie, Wayne i beba Parker Mi ćemo vam nedostajati na turneju, Frankie.".

Baby Boom: Sve trudna poznatih ličnosti zbog 2018. Godine