GIRLS sezona 3 epizoda Recap incidents | BA.rickylefilm.com
Osobe

GIRLS sezona 3 epizoda Recap incidents

GIRLS sezona 3 epizoda Recap incidents

GIRLS recap: Odgovor nepredviđenih

Nakon što je prošle sedmice blowup, epizoda ove sedmice je bio mnogo više staložen afera ali -yay- su nas vrati na pravi put prijateljstvo-mudar. Kada Marnie, nakon što je bačena Ray, pojavi u Gramercy Hotel i počne da plače, to je najviše istinski trenutka kada je imao ove sezone. To Hannah joj je samo grli kad ona ne može da joj kaže zašto je uznemirena, dokazuje ove devojke da još uvijek imaju malo ljubavi jedni za druge.

Naravno, lako je biti simpatičan kad ti život nije onaj koji će sh * t, a Hannah je GQ koncert će jača, uprkos znajući da churning plaćenih za sadržaj nije ona writerly život sanjao. Ali, za sada, platu, pohvalama i freebies na high-end hoteli (koji je kako završiti bandu The Gramercy), prave se za to.

Ona je poslala na intervju Patti LuPone za osteoporozu advertorial, koji je tada otkazala u zadnji čas, tako Hannah joj prati do studio za snimanje (moram sitniiari ovdje; u realnom časopisa zemljišta Patti publicista nikada neće otkriti gdje je ona bila).

Nekako uspeva da je ne samo uvjeriti da uradi intervju tamo i tada, ali i dobiti više vremena (Pedant popustu: nikad ne bi se dogodilo). Anyhoo, dok ona je tu Adam zove Hannah da joj kaže da je bila bačena u Broadway proizvodnju Major Barbara (zadnji Pedant popustu: Ne znam nikoga, novi u novinarstvu ili ne, koji bi odgovorio svojim telefonom tokom razgovora) i njen narednih razgovora sa Patti je genije. To traje oko 30 sekundi za Patti posaditi sjeme paranoje o tome šta bi moglo značiti uspjeh na Broadwayu za njihovu vezu.

Hannah pokušava da ubedi sebe da nijedna druga devojka žele Adam. "On je nekako smiješno gledajući", kaže ona nesigurno. Patti odmah pogodak leđa. "The Elephant Man je povalio mnogo."

Kasnije, na Adamov slavljeničku noć u Gramercy, njegov novi (grozno) prijatelj Desi uslovom cringiest trenutak epizode kada je postao momak stranka koja vadi gitaru i insistira na pjevanje. Ili drugim riječima, muškarac Marni. Marnie se pridružuje, a njena reakcija na pola srca ohrabrenje je srce razbijanje u svojoj iskrenosti. Mnogo kao što je bio zanimljiv tangenta na predstavu je savršen Prom Queen da joj nade i samopouzdanja uništeni ove sezone, možda je vrijeme da se nešto ide pravo na Marni. Rekavši da, ako joj je muzičku karijeru skinuo bi ona bila nepodnošljiva, tako ne to.

U međuvremenu, Jessa je pao kola spektakularno i Shosh zadržao relativno niskog profila, koja nakon što joj kuglice-out tiradu prošle sedmice je malo razočaravajuće, ali ima još četiri epizode ići.

Citat nagrade noći ide Iliji, nakon što je pokušao da edukuje Adam šta da očekuje od Broadway i biti zaprepašten kada je Adam nema namjeru pokušava da se infiltrira "scenu". "Ne dolazi plače mi se kad Kristin Chenoweth prolazi van, jer ste zaboravili da je nahranim."

Ostali trivia: Pjesma se može čuti u shopping scena je Lily Allen je L8 Cmmr od Djevojke Volume 2: Svi Adventurous Žene Do.

Sažetak: Nikad se sprijatelji neko ko nosi akustična gitara sa sobom. Također, želimo da budemo prijatelji sa Patti LuPone.