Giseleovi telohranitelji zatočeni za pucanje na fotografe | BA.rickylefilm.com
Osobe

Giseleovi telohranitelji zatočeni za pucanje na fotografe

Giseleovi telohranitelji zatočeni za pucanje na fotografe

Gisele tjelohranitelji zatvoru za snimanje na fotografe

Dva tjelohranitelja unajmio supermodel Gisele Bundchen u 2009. Godini su u zatvoru za snimanje na fotografe.

Prema Sky News, bivši čuvari Gisele i njen SAD fudbalska zvezda suprug Tom Brady su osuđeni na pet godina za snimanje koje su se dogodile tijekom vjenčanja proslave par u 2009. Godini.

Fotografi pokušavaju za snimanje slika u par na njihov sretan dan bili suočeni Miguel Solis i Aleksandar Rivas, koji su tražili da njihove memorijske kartice su predati. Kada fotografa odbio, stražari navodno otvorio vatru na svoja vozila dok su bežali na plažu mesto u Kostariki.

Iako ni povrijeđeno, sud u Puntarenas naći kako tjelohranitelja krivim za pokušaj ubistva, kojom se okrivljeni da plati pet miliona colones (10 €) na ime odštete, kao i pet godina zatvorske kazne. Treći stražar je oslobođen.

Brazilska manekenka Gisele, koji je proglašen najviši Forbes 'zaradi model 2013. Godine, službeno u braku Tom Brady u Santa Monici, ali par je izabrao Kostarika kao mjesto za veće proslave s prijateljima i obitelji. Brady je ranije negirao da su stražari pucali na fotografe, govoreći Sports Illustrated:

"Otkrili smo dvojicu na našu imovinu, a mi smo im rekli da izađem. Naša sigurnost momci nisu ni puške. Nije bilo nikakvih pucala"

U utorak 7 aprila 2009. Godine, napisali smo.

Slobodni fotograf je podnio tužbu protiv supermodel Gisele Bundchen, tvrdeći da je tjelohranitelj na svojoj svadbi pucao u njega.

Yuri Cortez rekao Kostarike policiji da kada je odbio da preda svoj fotoaparat, jedan od tjelohranitelja para pucao u njega kao on i drugi fotograf odvezla.

"Nisam mogao vjerovati kada sam shvatio šta su oni radili", rekao je Cortez sajtu osoba INF Daily. "Mogao sam izgubio život zbog nekih slika koje Gisele nije želio objaviti. Jesu li oni ludi?"

Metak očigledno je razbio zadnje staklo Cortez Suzuki 4x4 i prošli između njih dvojice sjedi na prednjim sjedištima.

IZVOR: TIMES ONLINE

Supermodel Top Trumps