Glees Cory Monteith ulazi u rekonstrukciju - vijesti o poznatim ličnostima | BA.rickylefilm.com
Osobe

Glees Cory Monteith ulazi u rekonstrukciju - vijesti o poznatim ličnostima

Glees Cory Monteith ulazi u rekonstrukciju - vijesti o poznatim ličnostima

Matthew Morrison: "Nisam znao o ovisnosti Cory Monteith"

Matthew Morrison je priznao da "nije ni znao" da je njegova Glee ko-zvijezda Cory Monteith je patio sa ovisnosti prije nego što je rehab ušao ranije ove godine. Morrison, koji igra Will Šuster u mjuziklu komedije, opisao je svoje kolegica Monteith kao "sjajan momak" za traženje pomoći, dok je on i dodao da je 31-godišnja zvijezda i njegova djevojka Lea Michele "ono što je potrebno da traje ". U razgovoru za britanski trač magazina, Morrison je ispitivao o tome da li ili ne on je video Monteith otkako je napustio rehabilitaciju prošlog mjeseca:. "Nisam zapravo, ali sam čuo od Lea da radi jako dobro i želim mu sve najbolje. "On je sjajan momak. Nisam ni znao šta se dešava, kao da je tako profesionalno na poslu. On i Lea napraviti veliki par. Oni imaju ono što je potrebno da traje.. Ja ću pjevati na venčanju ". Morrison i otvorio o tome koliko bi on voleo ulogu u nedavnom adaptacija filma Baz Luhrmann je od The Great Gatsby" Ja sam rođen u pogrešnom doba - Volim da old-school osjećati. Takođe bih voleo da se vrati na scenu. Premlad sam sada, ali volio bih da igram Sweeney Todd jedan dan. "Izvor: DIGITAL SPY

Dana 2. Aprila 2013. Godine, napisali smo. Zvezda serije Glee Cory Monteith je provjeriti na rehabilitaciju za ovisnosti.

30-godišnji glumac, koji igra Finn Hudson u hit SAD-šou, je napisan iz posljednja dva epizode serije četiri, dok se oporavi.

Monteith navodno dobrovoljno priznao sebe u ustanovu za ovisnosti, i prima pomoć putem Twittera. Ryan Murphy, tvorac Glee, tweetovao juče ", tako sam ponosna na Cory Monteith i ljubavi i podržati ga 100%."

Co-zvijezda Kevin McHale tvitovala, "Love u @CoryMonteith, tako ponosna na tebe :)" (sic).

Glasnogovornik Monteith je rekao: "[Cory] dobrovoljno priznao i sam u ustanovu liječenje ovisnosti.

"On velikodušno traži tvoje poštovanje i privatnost kao on uzima potrebne korake ka oporavku."

Hi djevojka i ko-zvijezda Lea Michele je rekao: "Volim i podrška Cory i da će biti uz njega kroz ovu ja sam zahvalan i ponosan što je ovu odluku.".

Želim GLAMOUR vijest osoba čim se to dogodi na telefonu? Preuzmite naš besplatni app

IZVOR: LJUDI