Gven Stefani i Gavin Rossdale razvode i varaju navode | BA.rickylefilm.com
Osobe

Gven Stefani i Gavin Rossdale razvode i varaju navode

Gven Stefani i Gavin Rossdale razvode i varaju navode

Sudija finalizira Gwen Stefani i Gavin Rossdale je razvod

Gwen Stefani i Gavin Rossdale 's razvod je finaliziran od strane Los Angeles sudija.

Par je raskinuo u avgustu prošle godine, nakon 13 godina braka i započeli svoju postupka za razvod braka, navodeći nepomirljive razlike.

Sudija komentar za imovinu para i došli do dogovora u vezi njihove imovine i poslovne interese.

Stefani će zadržati interes u svom bendu, No Doubt, dok će njen bivši muž Rossdale držati njegove interese u svojoj grupi, Bush. Bračni par će dijeliti zajedničko starateljstvo nad svoja tri sina.

12. Novembra 2015. Godine, napisali smo.

Gavin Rossdale je danas na naslovnim stranicama medija nakon što je prijavljeno da je varao svoju ženu Gwen Stefani - sa svojom dadiljom.

Ranije ove godine, frontmen Bush i Sudija Voice šokirao showbiz svijetu kada su najavili da su razvodi nakon 13 godina braka, ali sada glasine vrte i vrte da postoji veliki razlog za raskid.

Gavin Rossdale je navodno imao tri godine afera iza leđa supruga Gwen Stefani s dadiljom ovog para, Mindy Mann, čak i kada je bila trudna s njom prošle dijete.

Prema američkom Tjedno: Gwen Stefani, 46, otkrili "dugoročno afera" njenog muža sa Mann, koji je brinuo za tri sina para, Kingston, 9, Zuma, 7, i Apollo, 20 mjeseci.

U to vrijeme, Gwen navodno otkrio eksplicitne tekstove između Rossdale i dadilja - uključujući i golišave fotografije Mann i svoje planove da se sastanemo za seks - na porodice iPad.

"IPad je bio povezan sa Gavin telefon", rekao je izvor porodice US Weekly. "Jedan od drugih dadilje otkrio razmjenu i rekao Gwen."

IZVOR: US Weekly

Dana 26. Oktobra 2015. Godine, napisali smo.

Gwen Stefani i Gavin Rossdale su navodno postigli razvoda, samo četiri mjeseca nakon što je objavio da je njihov 13-godišnje brak je gotov.

To je vjerovao da Gwen i Gavin će dijeliti zajedničko starateljstvo nad njihovo troje dece, Kingston (devet), Zuma (sedam) i Apollo (jedan), iako je vjerovao da će Gavin češće nego Gwen imaju djecu zbog svoje grozničave turneje.

Bračni par se ne vjeruje da su potpisali predbračni ugovor, iako se smatra Gavin da su se složili da se manje od 50% njihove zajedničke imovine. Ovo je uprkos Kalifornija zakon daje pravo supružnicima pola njihove zajedničke sreće.

O raspisivanju njihov split, par je rekao: "Dok nas dvojica su došli do međusobnog odluku da više nećemo biti partneri u braku, ostajemo partneri u roditeljstvu i posvećeni smo zajedno podizanju naše tri sina u sretan i zdrav okruženje. "

Ako je razvod bude po planu, sudija će potpisati konačan obračun do kraja godine.

IZVOR: Daily Mail

Dana 4. Avgusta 2015. Godine, napisali smo:

Neeee! Gwen Stefani je podnijela zahtjev za razvod od supruga Gavin Rossdale nakon 13 godina braka, GLAMOUR potvrđuje.

"Dok nas dvojica su došli do međusobnog odluku da više nećemo biti partneri u braku, ostajemo partneri u roditeljstvu i posvećeni smo zajedno podizanju naše tri sina u sretan i zdrav okoliš", rekao je par u priopćenju. "U tom smislu, mi poštovanjem privatnost iz medija u to vrijeme."

Pjevačica je navela nepomirljive razlike kao razlog za split, i traži zajedničko starateljstvo nad troje djece-9-godišnji Kingston para, 6-godišnji Zuma i 1-godišnji Apollo, prema sudskim dokumentima dobiveni E! News.

Rossdale je podnio odgovor u isto vrijeme, i on je također traži zajedničko starateljstvo. Gwen pregledava okvir prekine Gavin sposobnost za bračnog partnera podršku.

Gwen je nedavno izlila o Gavin u intervjuu magazinu, rekavši: ". Ja sam nikada nije vidio slijetanje Muškarac koji toplo, ne znam da li sam bio štreber u srednjoj školi, ali definitivno nije bio super-slatka navijačica tako nikada nisam vidio sebe dobiti nekoga kao što je to. "

Prelijepa pjevačica je priznala da joj je muž "prilično zgodan", ali "To nije najvažnija stvar u vezi njega, ali je nice.and on čini stvarno sladak bebe!"

A kada je u pitanju ono što je njihov brak rad, ona je odgovorila: "Idemo kroz toliko toga zajedno -. To je čudo da smo mogli ostati zajedno tako dugo"

Ona je nastavio: "[Gavin] na kratkoj turneji upravo sada, i on mi je napisao najslađi komentar jutros. Drago mi je da ima onih dana kada smo oboje rade vlastite stvari. Mislim da je to ono što drži odnosa događa, kada su ljudi mogu biti sami i imaju svoju individualnost.

"To je posebno važno za žene", dodao je Stefani. "To je teško naći vremena za sebe."

Način da se uništi naš dan, momci.

A-List Heartbreak