Haylie Duff baby Name Revealed - vijesti o djevojčicama | BA.rickylefilm.com
Osobe

Haylie Duff baby Name Revealed - vijesti o djevojčicama

Haylie Duff baby Name Revealed - vijesti o djevojčicama

Haylie Duff je rodila djevojčicu

Čestitamo Haylie Duff - ona je mama devojčicu. 30-godišnji američki starleta i njen zaručnik Matt Rosenberg jučer je pozdravio svoje prvo dijete na svijet i oni su navodno nazvala Ryan.

Srećan vijest dolazi samo nekoliko dana nakon Kuhinja domaćin Real Girl priznala je osjetio i "uzbuđen i prestravljeni", pri pomisli na porođaja.

Ona je rekla: "Ja očekujem bebu neki dan sam uzbuđen i prestrašen u isto vrijeme, ali mi imamo naše bolnice spakovane torbe i to je sve spreman za nju..

"Moj zaručnik i ja smo posjetili moja djevojka koja je nedavno imao svoju bebu, tako da smo dobili držati novorođenče i tražili su ga kao," OK, mi smo o to učiniti. " To nas je zaista smirila, ali i nas je stvarno uzbuđen. "

Ogroman čestitam!

3. Decembra 2014. Godine, napisali smo.

Čestitamo Haylie Duff i njen zaručnik Matt Rosenberg, očekuju svoje prvo dijete. Tako je, Hilary Duff će biti tetka!

Haylie 's rep je potvrdio da Haylie je trudna, a ona ima devojčicu.

Je mama-to-biti potvrđeno i sama trudnoća je na svom sajtu, The Real Girl Kitchen. Post uključen slatka par ružičastih Jordan patike. Ona je rekla: "Danas imamo velike, uzbudljivo, predivan, čaroban, nevjerojatna vijest Matty i ja očekuju devojčicu Ulazak u ovaj novo poglavlje u našim životima i naš odnos je bio tako poseban Toliko smo sretni i tako u ljubavi!. Sa već joj je !!! "

Ona je kasnije instagrammed istu sliku, uz natpis: "Najsretnija djevojka na svijetu na kraju može neka svi znaju da Matty @mr_sts i ja očekujemo #BabysFirstJordans!".

Haylie i Matt najavili svoj angažman u travnju ove godine sa slikom o sebi i njoj masivna stijena.

[Html ## ## Id¬104emp]

"Ovaj tjedan je ozbiljno upravo postao najbolji tjedan u mom životu!" Duff napisala je na svom sajtu nakon objavljivanja vijesti. "Kao da najavljuje The Real Girl kuhinja TV šou nije bilo dovoljno, Matt samo me je potpuno iznenađenje i predložio... Na Prvi april, od svih dana! Trenutak je bio istinski i slatko (kao on!) I nisam mogao da čekam da kažem da! toliko smo uzbuđeni i sretni da dijele naše divne vesti sa svima! " nastavila je. "Oboje smo se tako blagosloveno da imaju ljubav i podršku naših obitelji i prijateljima i ne mogu čekati da počne ovu novu avanturu!"

Oh, sve je to jako lijep.

Baby Boom: Sve trudna poznatih ličnosti zbog 2018. Godine