Henry Cavill na Bond i čovek iz ujaka 2 - INTERVJU | BA.rickylefilm.com
Osobe

Henry Cavill na Bond i čovek iz ujaka 2 - INTERVJU

Henry Cavill na Bond i čovek iz ujaka 2 - INTERVJU

Henry Cavill na Bond & The Man From Uncle 2

Henry Cavill i Armie Hammer su govorili o svojim novim filma, Guy Ritchie -directed špijun triler, The Man From UNCLE.

Henry, koji igra Ameriku agent CIA Napoleon Solo, govorio o tome kako se borio na prvi sa američkim naglaskom.

"Definitivno sam se borio na početku, jer nismo našli naglasak u trenutku početka snimanja. Kada smo snimali Guy doći i kaže:" Ne, to zvuči pogrešno, "ili" ovo zvuči pogrešno "ili" pokušati i reci na ovaj način i zato što nema jedinstvenog strukturu, to je postalo vrlo teško izvesti, a vi postali vrlo svjesni govore za razliku od glume i osjećaj. Na kraju smo ga pronašli oko jedne četvrtine puta kroz film, jer smo pronašao način govora koji je bio konzistentan.

Glumac se našalio se približio predstavi Bond prati Daniel Craig je predvidio izlaz: "To je tajna tako da ne mogu ništa reći."

Armie također izgledao oduševljen: "Potpuno sam u da ne bi trebalo još da pričam o tome, ali sam imao razgovor s nekim.".

U filmu, koji GLAMOUR jako uživao, postavlja se za nastavak na završnici pa smo pitali momci ako se to događa.

"Nismo čuli ništa. Bilo bi nam drago da se to uradi", rekao je Henry.

Razgovarali smo na ženske zvijezde filma, Alicia Vikander i Elizabeth Debicki, koji igraju Gaby i negativac, Victoria Vinciguerra. Oba je rekao da ne bi bio dobar tajni agent u stvarnom životu.

"Biti glumac, ja sam jako loše u laganju", priznao je Alicia Vikander.

"Ja sam dobar u čuvanju tajni, ali ja ne bih sebi vjerovati. Ja se zbunjen sa Rubix Cube tako za spašavanje svijeta, ja sam od toga", rekao je Elizabeth Debicki.

.. "To je bilo nevjerojatno zajednički od početka imali smo dosta vremena prije nego što smo počeli da pucaju, a ona je već imala raspoloženja odbora i ona je cut-outs od 60-Vogues i 70 Vogues Ono što je zanimljivo modno-mudar u ovom: da li da to nije svoj stereotipni silueta na bilo ko od nas, iako Gaby je mnogo više mod i Victoria je više od mash-up između Kleopatre i nešto zaista šezdesetih godina na istom.

POGLEDAJTE FULL INTERVJU U NASTAVKU

The Man From UNCLE je od 14 Avgust 2015.

Pratite Charlotte Duck na Twitteru @charlotteduck

GLAMOUR filmski vodič