Heroes and Douchebags ove nedelje - Joseph Gordon Levitt, Richard Dawkins i mnogi drugi | BA.rickylefilm.com
Osobe

Heroes and Douchebags ove nedelje - Joseph Gordon Levitt, Richard Dawkins i mnogi drugi

Heroes and Douchebags ove nedelje - Joseph Gordon Levitt, Richard Dawkins i mnogi drugi

Heroes & Douchebags sedmice

Ko - i ono - volimo odmah (i ono što definitivno ne)

Heroes

Joseph Gordon Levitt

Sa feminizam posebno vruća tema u ovom trenutku, holivudski srcelomac Joseph Gordon Levitt je izrazio svoje osvježavajuće jednostavan pogled na to pitanje.

"Ja bih se apsolutno nazvati feministkinja. Ako pogledate povijest, žene su potlačene kategoriju ljudi. Tu je dugo, dugo povijest žena oboljelih zlostavljanje, nepravda i nemaju iste mogućnosti kao i muškarci, i mislim da je bio vrlo štetan za ljudski rod u cjelini. Ja sam uvjerena da ako svako ima dobre šanse da budu ono što žele da budu i rade ono što žele. To koristi društvo u cjelini. "

Pa rekao je JGL, dobro rekao.

Nastavnici u Fergusonu

Nasilni sukobi ove sedmice u malom gradu u Missouri nakon pucnjave nenaoružanog tinejdžera postići zatvaranje škola lokalnim. Ali daleko od trošenja dana kod kuće, 150 nastavnika su izašli na ulice da raščistimo slomljenog stakla i suzavac kanistera ostavio iza sebe nakon protesta. Kao i obećavajući kako bi bili sigurni učenici će biti sigurno hodanje do škole jednom klase nastaviti, nastavno osoblje su i pružanje besplatne školske obroke za najsiromašnije obitelji u tom području.

Kretenima

Affair'versary kartice

'Gospodarica Cards "je novi rasponu od sumnjivih sajt za upoznavanje illicitencounters.com koji ima za cilj da slave, pa čak i promovirati vara svog partnera. Dok većina kartice su dizajnirane u čast značajne prekretnice u preljubnički afera, nekoliko kater za bračne ljude koji žele slati nekome kome se sviđa i pokrenuti tajnu vezu. Bez želje da se moralno visoko prizemlje... OZBILJNO?!?

Richard Dawkins

Nije zadovoljan svojim posvećena omalovažavanja svih religija i vjera, Dawkins sada izgleda razljutiti cijeli nove dionice društva. Čuveni genetičar je tweetovao svoje mišljenje da sve bebe sa dijagnozom padove sindroma treba biti prekinuta u utrobi na osnovu toga što "bi bilo nemoralno da ga dovede u svijetu ako imate izbor." Premotati s pravom bijesan twitter zazor, a zatim brzo, još nije u potpunosti zadovoljavajuće javno izvinjenje (Dawkins i dalje krivi reakcije u dijelu na "bezobzirno želja da pogrešno shvatiti".) Možda je vrijeme da zadrži takve kontroverzne i uvredljive mišljenje za sebe Richard.